Promovare Artisti noi

Promovare Artisti, Promovare solisti, Promovare Dj, promovare artisti debutant, talent, artist nou, promovare online radio, Radio Click, promovare artisti noi, promovare artisti pe internet

Promovare Artisti noi, Promovare solisti, Promovare Dj

Promovare artiști noi – Promovarea și susținerea tinerilor artiști români reprezintă unul dintre principalele obiective ale activității Radio Click.

Ca artist, casă de discuri sau PR, trebuie să știi că publicul online nu poate fi controlat și adus într-un singur loc, trebuie să te duci tu după el. Și nici nu-l poți ignora, deoarece online-ul prinde teren din ce în ce mai mult (având mai multe avantaje față de TV și radio). Cel mai bine este să-i pui chiar tu la dispoziție internautului ce dorește, prin diferitele mijloace pe care ți le pune la dispoziție astăzi internetul …Youtube, Radio.

Promovare Radio

Radioul reprezintă un factor important de comunicare prin care se poate obține o promovare eficientă. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de metode de promovare, atât la radio cât si prin retelele noastre de socializare prin care mesajul dumneavoastră va fi ascultat de publicul larg.

Crearea spotului publicitar reprezintă un pas important în transmiterea mesajului corect. Mințile noastre vor lucra și vă vor propune un spot care să captiveze și să incite ascultătorii. Ne asigurăm că mesajul va fi clar și concis, de efect și transmis eficient exact către publicul dumneavoastră – țintă.

Promovare artisti noi. Dacă ești un artist sau ai o trupă care necesită promovare, Radio Click te ajută să te promovezi online. Promovăm artiști, trupe muzicale sau Dj. Promovarea se face exclusiv în mediul online pe stream-urile radioului, pe site, în cadrul rețelelor sociale sau pe diferite site-uri partenere.

Promovare Dj Ai un mix și vrei să fie auzit de toți? Noi te putem ajuta. De asemenea dacă ești un artist deja cunoscut însă nu foarte difuzat pe stream-urile Radio Click ne poți contacta pentru a discuta o eventuală colaborare.

 

Promovare cântăreți noi

Pentru a beneficia de promovarea gratuită vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa office[at]RadioClick.ro cu urmatoarele date:
* Numele și descrierea / biografia trupei sau a artistului;
* O poză sau un logo (chiar și mai multe dacă aveți);
* Produsul/Articolul ce urmează a fi promovat: melodie în format mp3, videoclip (de preferință format avi), știri/noutăți.

În alternativă, ne poți contacta pe pagina de facebook sau pe pagina de chat românesc fără inregistrare.

„Nu e de-ajuns ca o țară să dea talente, ea trebuie să știe a le ține vii.” ” a spus Nicolae Iorga.

Iată aici o listă cu câtiva dintre artiștii promovați de postul nostru de radio:

Promovare Artisti, Promovare solisti, Promovare Dj, promovare artisti debutant, talent, artist nou, promovare online radio, Radio Click, promovare artisti noi, promovare artisti pe internet

9 thoughts on “Promovare Artisti noi

    1. Pai le puteti trimite la adresa noastra de email office[at]radioclick.ro impreuna cu o descriere despre melodie si mai ales despre artist, deoarece putini cunosc artistul. Noi le vom publica in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *