Promovare Radio

loading...

Promovare Artisti, Promovare solisti, Promovare Dj

Promovarea si sustinerea tinerilor artisti romani reprezinta unul din principalele obiective ale activitatii Radio Click.

Promovare Artisti, Promovare solisti, Promovare Dj, promovare artisti debutant, talent, artist nou, promovare online radio, Radio Click

Ca artist, casa de discuri sau PR, trebuie sa stii ca publicul online nu poate fi controlat si adus intr-un singur loc, trebuie sa te duci tu dupa el. Si nici nu-l poti ignora, deoarece online-ul prinde teren din ce in ce mai mult (avand mai multe avantaje fata de TV si radio). Cel mai bine este sa-i pui chiar tu la dispozitie internautului ce doreste, prin diferitele „arme” pe care ti le pune la dispozitie astazi internetul …Youtube, Radio.

Promovare Radio Radioul reprezintă un factor important de comunicare prin care se poate obține o promovare eficientă. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de metode de promovare atat la radio cat si prin retelelw noastre de socializare prin care mesajul dumneavoastră va fi ascultat de publicul larg.

Crearea spotului publicitar reprezintă un pas important în transmiterea mesajului corect. Mințile noastre vor lucra și vă vor propune un spot care să captiveze și să incite ascultătorii. Ne asigurăm că mesajul va fi clar și concis, de efect și transmis eficient exact către publicul dumneavoastră de interes.

Promovare artisti noi. Daca esti un artist sau ai o trupa care necesita promovare Radio Click te ajuta sa te promovezi online. Promovam artisti, trupe muzicale sau Dj. Promovarea se face exclusiv in mediul online pe stream-urile radioului, pe site, in cadrul retelelor sociale sau pe diverite site-uri partenere.

Promovare Dj Ai un mix si vrei sa fie auzit de toti ? Noi te putem ajuta

De asemenea daca esti un artist deja cunoscut insa nu foarte difuzat pe stream-urile Radio Click ne poti contacta pentru a discuta o eventuala colaborare.

 

Pentru a beneficia de promovarea gratuita va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office[at]RadioClick.ro cu urmatoarele date:

* Numele si descrierea / biografia trupei sau a artistului

* O poza sau un logo (chiar si mai multe daca aveti)

* Produsul/Articolul ce urmeaza a fi promovat: melodie in format mp3, videoclip (de preferinta format avi), stiri/noutati

 

 

 

Nu e de-ajuns ca o tara sa dea talente, ea trebuie sa stie a le tine vii” a spus Nicolae Iorga.

Promovare Artisti, Promovare solisti, Promovare Dj, promovare artisti debutant,  talent,  artist nou,  promovare online radio,

7 thoughts on “Promovare Radio

    1. Pai le puteti trimite la adresa noastra de email office[at]radioclick.ro impreuna cu o descriere despre melodie si mai ales despre artist, deoarece putini cunosc artistul. Noi le vom publica in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *