Radioclick Romania promoveaza pe Walter Ghicolescu

0
Radio Click Romania promoveaza pe Walter Ghicolescu, Eu

Radioclick Romania promoveaza pe Walter Ghicolescu, asculta online

Radio Click Romania promoveaza noii artisti, talente noi sau in devenire. Walter Ghicolescu de astazi   este  si el unul dintre artisti promovati de Radio Click Romania, cu piesa „Eu”, de pe albumul „A 7-a treapta”.

Despre Walter Ghicolescu:

           Walter Ghicolescu: cantautor de muzică folk. Născut la 15 iulie 1971,  în Călărași. A absolvit Liceul teoretic N. Bălcescu, Călărași, (1986 – 1990), Școala Populară de Arte, Călărași – Clasa de Chitară clasică (1986 – 1989), a urmat Universitatea Politehnică, București, Facultatea Tehnologia Construcțiilor de Mașini (1991- 1996), și Facultatea de Matematică (2000-2004), Universitatea „Al. I. Cuza” Iași.

       Un artist care nu doar compune muzică pentru suflet, ci și trăiește și transmite prin căldura vocii lui. Așa cum marea și a sa întindere albastră se revarsă peste țărm, așa și dragostea lui pentru muzică, nemărginită fiind își pune amprenta prin acorduri de chitară.

         Talentul și înclinația către muzică este  moștenire de familie. Muzica pentru el, în general, reprezintă  o soluție în viață, “în momentul în care compun mă inspiră experiențele prin care am trecut, iar Folkul este genul prin care îmi pot exterioriza cel mai bine stările sufletești”.

                 După primul  album de debut Frânturi de suflet (2007), a urmat Popas în alt cântec (2012), Cântec Rockstit (2013), Trecerea Lumilor (2015), A de la Păunescu (2017) Ăsta-s eu (în colaborare cu tânărul David Gojkovic) (2017). Sstazi ne aduce o noutate. Albumul A 7- a treaptă lansat în noiembrie 2019. De ce 7? Pentru că, artistul a promis că la fiecare 2 ani de călătorie printre stări și sentimente ne va mai încânta cu câte un album. Cântecele de pe acest album sunt, în exclusivitate, pe versurile unor poeți- prieteni, contemporani: Clara Mărgineanu, Corina Herghelegiu, George Mihalcea, Eduard Zalle.

                 Artistul ne promite că nu se va opri aici, iar tradiția albumelor va continua să ne surprindă. Câteva informații ne-au fost déja dezvăluite de către Walter: următorul album, va fi unul deosebit deoarece, va alterna 2 scriitori  (Nichita Stănescu/Adrian Păunescu) Vor fi câte zece poezii ale fiecăruia dintre ei, un echilibru echitabil între stările exprimate de aceștia, dar și o provocare pentru ascultători, pentru că piesele vor alterna (una pe versurile lui Nichita, una Adrian Păunescu).

          În încheiere artistul are un sfat atât pentru tinerii talentați, cât și pentru toți iubitorii de muzică folk: Deși folkul astăzi este un gen muzical readaptat el continuă să existe. Folkul nu a murit, el doar se reinventează. Mesajul care se îndreaptă către tinerii talentați este să continue să muncească, deoarece doar prin muncă poți ajunge să excelezi.

Walter Ghicolescu – Eu

Daca stii pe cineva care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa-l propui scriind un e-mail sau contactandu-ne direct pe chat sau facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *