Radio Click Romania promoveaza pe Eric Zatt

0
Radio Click Romania promoveaza pe Eric Zatt, promoveaza noii, promoveaza artisti din Romania. Eric Zatt la Radio Click Romania, Asculta live, nou single, Eric Zatt, despre Eric Zatt, Eric Zatt - Hai sa ne iubim, Eric Zatt - I can feed your love,

Radio Click Romania promoveaza pe Eric Zatt, Eric Zatt la Radio Click

Radio Click Romania promoveaza pe Eric Zatt, promoveaza noii artisti din Romania. Eric Zatt la Radio Click Romania, Asculta un nou single semnat Eric Zatt.

Despre Eric Zatt – pe numele lui real George Zala, nascut la Focsani in noiembrie 1984. De mic copil a fost pasionat, ba chiar innebunit dupa muzica. Aceasta pasiune l-a ajutat sa devina membru al Ansamblului Folcloric „Tara Vrancei”, acesta urmand sa-i deschida calea spre marea lume deosebita a artistilor. Acceseaza aici pagina lui de facebook.

Fiind un scorpion nu se dezice de principalele calitati ale zodiei Scorpionului: acestea fiind loialitate, hotarâre, curaj. Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Scorpion: sa transforme un lucru marunt intr-un lucru maret, stralucitor.

Nativul Scorpion poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu atât mai mult cu cât are si ceva misterios în el. Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lui de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a gândi si actiona puternic marcat de sentimente. Sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, mândria si respectul fata de sine.

Activitatea sa muzicala la propriu a inceput la varsta de 21 de ani cand, alaturi de Florin Groza, renumitul membru al trupei Hi-Q. A compus prima sa melodie, intitulata „Libero”. Au urmat si alte melodii, care desi nu au fost promovate suficient de mult, au fost difuzate de unele posturi de radio din Romania.

Bailamos se numeste primul single al artistului Eric Zatt si asa cum sugereaza si numele, el reprezinta o invitatie la dans catre toti ascultatorii. Melodia Bailamos a fost creata in colaborare cu Mihai Andreias si Lucian Base, fiind masterizata in studioul Code Production.

Eric Zatt – Bailamos

La scurt timp de la lansarea sa pe Youtube, primul single Eric Zatt s-a bucurat de succes, numarul vizualizarilor si al aprecierilor crescand considerabil de la o zi la alta. Intrucat feedbackul publicului este cel mai important calificativ, va invitam sa ascultati si sa va bucurati de rodul muncii unei echipe si al unui artist. Despre care, cu siguranta, vom auzi mai multe in viitorul apropiat.

Asculta live Eric Zatt – Hai sa ne iubim

Iata caci dupa lansarea primului sau single (Bailamos). piesa pe care Radio Click Romania se poate lauda ca a contribuit la publicitatea si promovarea aproape zilnica, Eric Zatt a inregistrat o noua piesa. De data aceasta, proiectul a fost realizat in colaborare cu Laurentiu Duta, unul dintre cei mai cunoscuti artisti autohtoni.

Eric Zatt lanseaza si un al 2-lea single, Melodia se numeste “Pierdut in noapte”. Linia melodica si textul sunt compuse de Laurentiu Duta, in colaborare cu Mihai Andreias. Productia muzicala a fost realizata cu ajutorul lui Dexter Deejay de la Best Beat Studio.

Asculta cel mai nou single lansat de Eric Zatt – I can feed your love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *