Silvia Stoiana – Tine-ma de mana

0
Silvia Stoiana - Tine-ma de mana, despre Silvia Stoiana, despre Tine-ma de mana, Silvia Stoiana, Tine-ma de mana,

Silvia Stoiana – Tine-ma de mana single nou si videoclip

Asculta live pe Silvia Stoiana – Tine-ma de mana single nou si videoclip lansat in luna August. Asculta Tine-ma de mana cel mai nou single lansat de Silvia Stoiana.

Despre Silvia Stoiana Este nascuta in Timisoara, unde este studenta a Facultății de Muzică și Teatru din acelasi oras. Despre artista vom povesti mai multe detalii intr-un viitor articol sau poate intr-un interviu acordat special pentru noi. Silvia este o persoana sensibilă, ambițioasă si creativă, dar și puternică, uneori prea deschisa. Dar acest lucru o ajuta la compozitia melodiilor sale. Iubeste natura, călătoriile, marea (căsătorindu-se pe malul mării din Thassos) si nu in ultimul rand iubeste oamenii!

Intrebata de noi, cand a descoperit pasiunea pentru muzica, iata ce ne-a raspuns:

„Îmi amintesc cu melancolie, când eram în clasa I și fiind întrebată ce vreau să mă fac când voi fi mare, am răspuns ferm: cântăreață! Cu siguranță, pasiunea și dragostea pentru muzică vin din fragedă copilărie, adoram să cânt, în orice împrejurare. Primii pași în muzică au fost la concursurile din cadrul școlii,iar tot ce inseamnă tehnică vocală și canto am studiat cu Lect. Univ. Dr. Simona Negru, care m-a ajutat să mă dezvolt din punct de vedere muzical și nu numai. Un rol important in activitatea muzicală l-au avut maestrul Florin Pascu, care din păcate nu mai este printre noi, și profesorul Liviu Râmneanțu cărora le sunt profund recunoscătoare pentru susținere și îndrumare”.

Despre „Tine-ma de mana”

Melodia a fost lansata la sfarsitul lunei August si este o piesă sensibilă, melancolică, as putea spune chiar de dragoste, în care multi dintre ascultatorii nostri se vor regăsi. Acest single va face parte din albumul ei de debut pe care-l va lansa cat de curand.

„Am scris această piesă sensibilă din dorința de a încuraja cuplurile să nu renunțe atât de ușor, unul la celălalt, întrucât, indiferent de împrejurare, ploaie sau soare, rece sau cald, bine sau rău, ideea e să treacă peste orice obstacol ținându-se de mână! Dragostea învinge si are ultimul cuvânt! «Ține-mă de mână!» in fiecare zi, în fiecare clipă, în orice situație, in orice vreme …doar împreună putem reuși“, a spus artista.

Despre primul sau album În prezent, Silvia pregătește multe surprize și lucrează intens pentru lansarea primului său album. Artista colaboreaza cu Atilla Lukinich pentru primul sau album, ce va contine 10 melodii. Pe acest album va face parte si melodia Capu’ sus.

Spune-ti si tu parerea despre aceasta melodie pe pagina noastra de facebook. Daca stii vreun artist care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa ni-l propui. Ai doua variante: pe facebook sau pe pagina de chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *