Radio Click Romania promoveaza pe Ar’Ma si Belia

0
Radio Click promoveaza pe Ar'Ma si Belia

Radio Click Romania promoveaza pe Ar’Ma si Belia

Radio Click Romania promoveaza noii artisti ai Romaniei, voci noi, talente noi sau in devenire. Ar’Ma si Belia se numara si ei de astazi printre artistii promovati de Radio Cick Romania. Noi nu puteam pierde ocazia de a va propune si voua primul lor single „Prin foc si prin ploi”. Radio Click Romania promoveaza pe Ar’Ma si Belia.  Asculta  Ar’Ma feat. Belia – Prin foc si prin ploi  si spune-ne parerea ta despre melodie si artisti.

Despre Ar’Ma

Ar’Ma pe numele sau real Constantin Armando,  s-a  nascut pe 14 iulie 2000, este un artist hip hop din vestul tarii, mai exact din Lugoj.  Si-a descoperit pasiunea pentru muzica acum 10 ani,  invatand si cantand piesele pe care le asculta.  Ascultand zilnic muzica rap, a inceput sa ii placa enorm,  asa ca intr-o buna zi sa hotarat  sa scrie  versuri.  Versuri care nu sunau bine deloc insa pe el il bucurau ca reusise  sa scrie primele lui versuri.

Pe la 10 ani a inceput sa fie pasionat de dj-ing si productie muzicala si asa  a inceput sa mixeze muzica electronica pe calculator pana la 13 ani cand s-a ambitionat mai tare sa exerseze sa scrie versuri. Dupa un  an l-a cunoscut cu Roli Farago (SkullBoy) si Lazarel Gabriel (Grimm) ei fiind principalii fondatori ai proiectului Hip Hop Lugoj, formand cu ei trupa Smoke Flow cu care  a sustinut  primele concerte la balurile bobocilor  si festivale in Lugoj.

Dupa o pauza in care nu a mai activat ca si  trupa a ales sa cante solo si sa lucreze la un material al lui, el deja lucrand cu SkullBoy la cateva piese, a ales sa mearga  pe ideea proiectului Hip Hop Lugoj. Acest  proiect  are ca scop descoperirea si promovarea artistilor noi din Lugoj .  L-a cunoscut  pe  Ciucu Alexandru (TEOXLR) un producator din oras cu care am ajuns sa colaboreze, apoi pe  Darius Ciosa cu care a si facut 3 piese pe mixtape-ul „Cateva Vorbe”. In toamna acestui an a  cantat la „Balul bobocilor” acolo unde a  intalnit-o pe Simina Belia, eleva liceului care organiza balul. Dupa ce a auzit-o cantand a decis sa o invite sa cante alaturi de el in noua lui piesa.

https://youtu.be/vTvxrrHT30E

Despre piesa

Piesa se numeste „Prin foc si prin ploi”, este  inspirata din fostele sale relatii si ne vorbeste  despre doua persoane ce au format un cuplu, au ajuns la despartire dar ei inca se iubesc. Ar’Ma crede ca daca iti exprimi trairile in versuri se vor regasi si alte persoane in ele. Ar’Ma  a scris  piesa iar  Simina a dat culoare piesei cu vocea ei. La inceput nu era prea sigur de  piesa, avea ceva  emotii sa o lanseze, dar pana la urma a fost primita bine de public si se  bucura ca a ales-o pe Simina Belia ca si invitata la colaborarea acestei piese.

Despre Belia

Simina Belia, s-a nascut pe 6 noiembrie 2003, zodia scorpion si  este inca eleva in clasa a X-a. Simina si-a descoperit pasiunea la 6 ani cand a auzit o piesa la radio si a inceput sa cante  dupa melodie. Este fosta concurenta la Vocea Romaniei, a mai sustinut momente la Fest Art si Youg Artits si pe plan local la balurile bobocilor din oras.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *