Mihai Napu – Cat esti de frumoasa

0

Mihai Napu – Cat esti de frumoasa Mihai Napu se numara si el de astazi…

Mihai Napu - Cat esti de frumoasa, artist promovat de Radio Click, Mihai Napu, Cat esti de frumoasa, artist promovat,de Radio Click,

Mihai Napu – Cat esti de frumoasa

Mihai Napu se numara si el de astazi printre artistii promovati de Radio Cick Romania. Asculta si tu Mihai Napu – Cat esti de frumoasa si spune-ne parerea ta despre melodie si artist.

Despre Mihai Napu Mihai Napu este nascut in data de 7 iulie 1967 lansandu-se intr-o cariera de solist vocal și chitarist de muzică pop-rock, folk și flamenco.

Desi pentru unii poate pare un artist nou, Mihai Napu are o vasta experienta, atat nationala cat si internationala. El avand colaborari cu mai multi artisti, cum ar fi Victor Socaciu, Vasile Șeicaru, Stefan Hrusca sau Andrei Paunescu. De-a lungul timpului, artistul a mai participat si la diverse emisiuni Tv, cum ar fi: Agentul Vip (Antena 2), Rai da Buni (Antena 2), Odata-n Viata (TVR 1), Confidential (Antena 2), Kanal D, etc. …

Astazi artistul vine in intampinarea Zilei Indragostitilor cu o noua productie muzicala alaturi de casa de discuri DiceMediaProduction! De aceasta data, DiceMediaProduction aduce in atentia ascultatorilor o piesa de dragoste interpretata de Mihai Napu, un artist cu rezonanta in sfera muzicii folk si pop-rock cu un timbru vocal deosebit care te atrage inca de la primele note muzicale. De aceea credem ca va intra usor atat la fani artistului cat si la inimile ascultatorilor nostri, iubitori de muzica folk.

Piesa „Cat esti de frumoasa”, este o declaratie de dragoste , sensibila si perfecta pentru a fi lansata chiar in luna iubirii, compusa si orchestrata de George Dice. Noua piesa este un adevarat imn inchinat iubirii si tuturor indragostitilor, care au iubit sau iubesc cu adevarat, reusind sa atraga atentia inca de la prima ascultare.

Asculta Mihai Napu – Cat esti de frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *