Vasile Nani promovat si de Radio Click Romania

0
Vasile Nani promovat si de Radio Click Romania, Vasile Nani - Am nevoie de iubire, despre Vasile Nani, Vasile Nani

Vasile Nani promovat si de Radio Click Romania, muzica folk romaneasca

Radio Click Romania nu doar difuzeaza muzica folk romaneasca, o si promoveaza. Asculta live Vasile Nani promovat si de Radio Click Romania.

Despre Vasile Nani

Este nascut in 1975 la Zalau, dar acum locuieste in Bucuresti. A urmat cursurile politehnicii din Cluj, iar la inceputrul anului 1996 a infiintat trupa Access, o trupa cu baze de hard rock clasic. Din 2001 pana-n 2003 a facut parte din trupa lui Hara la chitara bass. Dupa ce a parasit trupa, a ales sa faca o pauza muzicala, timp in care si-a dedicat timpul familiei si prietenilor.

In urma unei mari traume personale, ( sotia a decedat in urma cancerului ) acum 8 ani, a luat iar chitara in mana si a inceput sa compuna. Astfel a ajuns sa scrie despre durere si speranta vreo 23 de melodii. Folk simplu, chitara si voce.

In 2019 a avut ocazia sa viziteze studio Notelize, producator Vlad Cretu, unde a inregistrat melodiile Zbor si Jumatatea mea. Dupa indrumarile lui Vlad Cretu, artistul s-a indreptat spre stilul acesta mai electronic. Numit #electrofolk chiar de artist. Nu mult timp dupa aceasta colaborare, artistul a decis sa-si infiinteze propriul studio ( Nani Music Studio) apucandu-se de treaba. De-a lungul timpului Vasile Nani a mai avut mici cantari pe la diferite cluburi doar cu chitara realizand doar cantari live insa nu s-a dat in spate nici cand a trebuit sa mearga cu negativele dupa el.

Cel mai recent album lansat de Vasile Nani se numeste Culorile vietii si deocamdata are 10 piese. Insa o data cu pandemia si aceasta izolare, speram sa inregistreze mai departe.

Vasile Nani – Am nevoie de iubire

Avem deja cativa ani buni de cand am inceput proiectul de promovare artisti noi. Daca stii pe cineva care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa-l propui scriind un e-mail sau contactandu-ne direct pe chat sau facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *