Radio Click promoveaza pe Kadar Corneliu In preajma ta

0
Radio Click promoveaza pe Kadar Corneliu In preajma ta, Kadar Corneliu - In preajma ta, despre Kadar Corneliu, Kadar Corneliu, In preajma ta, promova noi artisti din Romania,

Radio Click promoveaza pe Kadar Corneliu In preajma ta

Radio Click promoveaza noii artisti din Romania. Radio Click promoveaza pe Kadar Corneliu In preajma ta, o melodie ce merita ascultata.

Despre Kadar Corneliu. Este nascut la data de 4 Noiembrie 1972, in zodia taurului si absolvent ASE. A partecipat impreună cu trupa Utopic Sound in 1997 obtinand locul trei la festivalul Mondial -Bibelou de Portelan. Kadar Corneliu este un artist cu destul de multa experienta in acest domeniul muzicii, atat la creatie muzicala, cat si ca pianist sau chitarist. A sustinut diverse concerte live la Sala Polivalenta in colaborare cu diverse trupe în anii 2000. Voi mai spune ca mai are diferite compoziții pian chitara la Diamond Records si ma voi opri. Despre artist va vom invita chiar pe voi, daca aveti vreo nelamurire, sa-l contactati pe pagina sa de facebook oficiala.

Despre cel mai nou single „In preajma ta”, vom spune ca a fost realizata si inregistrata cu mai multi ani in urma. Pe atunci, cu Stefan Birton, nu erau doar prieteni ci erau si colegi de trupa. De curand, insa, regasind aceasta melodie, s-au gandit ca poate fi usor modificata si actualizata. Datorita faptului ca aceasta melodie este despre viata reala, despre anumite sentimente si experiente, credem ca v-a intra usor la inimile ascultatorilor nostri.

In afara de cei doi, pe care i-am citat mai sus, pentru acest single nou a mai partecipat si cei de la Diamond Records. John Diamond ocupandu-se de sonorizare si nu in ultimul rand de videoclipul acestei melodii. In videoclip, pe langa artist, o putem vedea si pe frumoasa Andreea, care a stiut sa intre repede in rolul pe care-l interpreta in acest videoclip.

Kadar Corneliu – In preajma ta (videoclip oficial)

Avem deja cativa ani buni de cand am inceput proiectul de a promova noi artisti din Romania. Daca stii pe cineva care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa-l propui scriind un mail sau contactandu-ne direct pe chat sau facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *