Radio Click Romania promoveaza Trupa Rolling Papers

0

Radio Click Romania promoveaza Trupa Rolling Papers Radio Click Romania promoveaza noii artisti ai Romaniei,…

Radio Click Romania promoveaza Trupa Rolling Papers, despre Rolling Papers, Radio Click Romania promoveaza, Trupa Rolling Papers, Radio Click promoveaza Rolling Papers, Radio Click Romania, promoveaza, Trupa, Rolling Papers, Radio Click promoveaza Rolling Papers, trupa Rolling Papers,

Radio Click Romania promoveaza Trupa Rolling Papers

Radio Click Romania promoveaza noii artisti ai Romaniei, voci noi, talente noi sau in devenire. Trupa Rolling Papers se numara si ea de astazi printre artistii promovati de Radio Cick Romania. Noi nu puteam pierde ocazia de a va propune si voua proiectul muzical Rolling Papers. Baietii de la Rolling Papers spun ca muzica este limba sufletului, si că nimic nu poate fi mai adevărat pentru această banda pop. Compusă dintr-un grup de muzicieni inspirati si interpreti priceputi, artistii din spatele Rolling Papers si-au castigat reputatia ca o trupă talentata. De la concerte live la sesiuni de studio si mai mult, ei continua sa atinga fanii cu stilul lor muzical distinct si plăcut. Trupa Rolling Papers este compusa din: Lucian Ilut, Bogdan Stoica, Treitl Hammond si Roatis Ionut. Asculta Rolling Papers  si spune-ne parerea ta despre melodii si trupa.

Trupa Rolling Papers

Trupa abordeaza un stil nou şi îndraznet pentru Romania, Synth-Pop (cunoscut și ca electropop, sau technopop) este un gen popular de muzica, provenit din new wave, muzica pop si muzica electronica, în care sintetizatorul este instrumentul dominant. Este cel mai strans asociat cu epoca dintre sfarsitul anilor 1970 și mijlocul anilor 1980, desi a continuat sa existe si sa se dezvolte si mai tarziu. Dominat de sunete de sintetizatoare, care nu încearca sa imite instrumente analogice, ci, dimpotriva, sa creeze sunete artificiale cat mai sofisticate si stranii, de unde si denumirea de synthpop, inlocuieste, la începutul anilor 1980, muzica disco în cluburile de dans din Europa. Reprezentative pentru anii de dezvoltare ai curentului sunt albumele Telekon de Gary Numan (1980), Vienna de Ultravox (1980), Dare de Human League (1981), Speak and Spell de Depeche Mode (1981), Non-Stop Erotic Cabaret de Soft Cell (1981), Rio de Duran Duran (1982), White Feathers de Kajagoogoo (1983), From the Tearooms of Mars… to the Hellholes of Uranus de Landscape (1981).

Va prezentam mai jos o piesa superba, una dintre piesele trupei Rolling Papers, „The-Way”. „The-Way” este o melodie de dragoste, optimista, cu incarcatura emotionala, menita sa atinga sufletele ascultatorilor. Baietii de la Rolling Papers au declarat urmatoarele despre piesa: „Când iubim, pe lângă momentele de fericire întâlnim şi clipe de rătăcire, trebuie însă să găsim motivaţia pentru a urma calea iubirii”.

Asculta Rolling Papers – The way

Despre Rolling Papers

Proiectul muzical Rolling Papers a debutat în anul 2013 si a fost fondat de doi baieti din Baia Mare (Romania), Ionut Roatis alias Judgy si Treitl Hammond – compozitor şi producător muzical. De-a lungul uniunii lor muzicale, membrii Rolling Papers au castigat inima iubitorilor de muzică din toate domeniile. Această trupa talentata a castigat admiratia si afectiunea fanilor deopotrivă. Treitl Hammond fiind producător muzical şi pentru: Dj Sava, Connect-R, Raluka, Yolo (Sunshine, I Like the Trumpet, The Day of September, Money Maker, Free), Jessica D & Glance (Get Down), Morris (Angel Eyes), Akcent (album Senzatzia), Activ (album În transă), Atac (album Împreună), Dj Project (In The Club) şi mulţi alţii.

Despre muzica interpretata de Rolling Papers Sound-ul creat de Treitl Hammond împreună cu vocea lui JuDgY – Roatiş Ionuţ, cu un timbru vocal aparte, face din Rolling Papers un proiect muzical inovator şi de calitate, piesele aflate deja pe canalul Rolling Papers indicând această direcţie. Atât versurile cât şi muzica, compoziţii proprii ale trupei, în general, au un scop bine stabilit, acela de a transmite un mesaj pozitiv şi de bună dispoziţie, într-o lume în care rutina predomină. Debutul muzical a avut loc în 2014 cu piesa „Pofta de viata” cu un sound fresh şi un mesaj optimist prin care ne îndeamnă să ne bucurăm de viaţă şi să o trăim la maxim, urmată tot în acelaşi an de „Heart so Cold” şi “Simply Life”.

Povestea Rolling Papers continua

In anul 2015, Rolling Papers a lansat piesele: „Song for joy”, „In the Summer”, ( in colaborare cu Startouch Media Prague) şi „Feeling Blue” (care a beneficiat şi de primul videoclip al trupei (realizat, regizat şi editat de Rolling Papers) şi primul concert la petrecerea de lansare, deschizând seria de evenimente la care a luat parte trupa. Tot în decursul acestui an, trupa compune imnul competiţiei de fotbal OFI Cup 2015, precum şi fundalul muzical pentru câteva reclame ale companiei ORKLA Foods România.

Anul 2016 a fost un an încărcat, Rolling Papers a participat la serie de evenimente, concerte, baluri, prezentari de moda, emisiuni tv cum ar fi “Neatza cu Razvan si Dani” şi a lansat piesele: „Sunshine”, „Burning” şi „The-Way”. In luna martie 2017, Rolling Papers a castigat locul I la categoria “Muzicieni”, in cadrul concursului online organizat de Talent Joe, o comunitate internationala creata pentru promovarea artistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *