Elena Rata promovata la Radio Click Romania

0
Elena Rata promovata la Radio Click Romania, asculta live, Elena Rata, promovata, Radio Click Romania, asculta live, Elena Rata promovata la RadioClick,

Elena Rata promovata la Radio Click Romania, asculta live

Radio Click promoveaza astazi o noua voce pe piata muzicala romaneasca. Asculta live pe Elena Rata promovata la Radio Click Romania si cele mai noi melodii …

Despre Elena Rata

Elena Rata este nascuta in Bacau si are 34 de ani. A descoperit pasiunea pentru muzica inca de mica, studiind in Bacau, Romania scoala populara de arte canto, sub indrumarile parintilor. Ca profesor l-a avut pe bine cunoscutul Viorel Baltag si credem noi ca se vede. Artista, datorita calitatilor sale, a partecipat la mai multe concursuri muzicale pregatite pentru tinerele talente din Bacau.  Atat pe durata scolii cat si dupa terminarea acesteia s-a inspirat catorva dintre principalii artisti internationali: Celine Dion, Tina Turner, Rod Stewart, Bryan Adams.

O data terminata scoala, in 2010, decide sa se mute in Anglia unde a urmat un curs de perfectionare a limbii si unui curs de perfectionare canto cu profesorii Esta B Daley, Lloyd Morris si Joanna Berns. In Watford, Londra, a locuit pana de curand, tot aici reusind sa cante in baruri cu 2 formatii: cu  Scary Canary timp de 5-6 ani muzica pop- rock 1980- present si cu Jukebox muzica rock and roll anii 1960.

Elena Rata are deja 2 melodii originale inregistrate in Londra cu Downtown Artists pe care nu a reusit inca sa le promoveze asa cum si-ar fi dorit. Insa isi doreste foarte mult sa o faca in Romania. Iar noi vrem sa punem umarul la promovarea acestei artiste, deoarece credem ca merita. Daca cunoasteti si voi pe cineva care are nevoie, Radfio Click Romania se ocupa si de promovare artisti noi. Tinand cont, ca de cativa ani buni ne ocupam de promovarea noilor artisti, credem ca o facem destul de bine.
Asculta live pe Elena Rata cantand un cover: My Boy Lollipop

Va atasam aici mai multe dintre melodiile realizate de Elena Rata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *