Radio Click Romania promoveaza pe Vali Mercore

Radio Click Romania promoveaza pe Vali Mercore,
loading...

Radio Click Romania promoveaza pe Vali Mercore

Radio Click Romania promoveaza noii artisti ai Romaniei, voci noi, talente noi sau in devenire. Vali Mercore se numara si ei de astazi printre artistii promovati de Radio Cick Romania.

Despre Vali Mercore

S-a nascut pe 16 aprilie 1976 in Bucuresti, a urmat o scoala primara normala neavand nici o legatura cu muzica. Prima experienta muzicala a avut loc pe la varsta de 5-6 ani cand a inceput sa cante prin vecini interpretand melodii din repertoriul lui Elvis Presley in cadrul unor seri insorite de vara. La varsta de 21 ani se decide  in sfarsit sa-si urmeze vocatia urmand cursurile Scolii Populare de Arte din Bucuresti vreme de 3 ani.

Au urmat cateva aparitii la televiziune in concursuri de talente  si nu numai, urmand ca in anul 2002 sa devina colaborator permanent al Centrului Cultural Al Ministerului de Interne pana in anul 2004. Dupa aceasta experienta au urmat mai multe colaborari cu cateva cluburi din Bucuresti,  precum si colaborari cu band-uri mai mult sau mai putin consacrate ce sustineau proiecte de cover-uri, diversificandu-si cu aceasta ocazie  repertoriul ce contine o varietate de genuri muzicale cum ar fi: evergreen, pop, pop-rock, rock’n roll, jazz, latino.

In decursul timpului a avut cateva aparitii tv, participand in cadrul mai multor concursuri de talente si nu numai. Printre cele mai importante numarandu-se : ”PLOAIA DE STELE”-debut 2001-TVR, ”BRAVISSIMO”-2002-TVR, ”VOCEA ROMANIEI”(Blind Auditions)-2011-PRO TV , ”ADEVARATELE STELE”-2007-TVRM, ”ORA CASTIGATORILOR”-2008-KANAL D.

Acum cativa ani in urma,  a inceput o colaborare impreuna cu un prieten din Cluj Napoca, de asemenea instrumentist si muzician in cadrul unei trupe de cover, care detine un studio muzical performant, finalizandu-se cu aparitia primelor sale doua piese de care este foarte mandru: ALIVE si SEPARATE WAYS.

Ce reprezinta muzica pentru Vali Mercore?

Pentru Vali Mercore muzica reprezinta pasiunea vietii lui, ratiunea sa de a trai. Muzica este pentru el adrenalina pura, un sentiment inaltator care ii creeaza un feeling aparte inseparabil. Se implica trup si suflet astfel incat momentul artistic sa fie unul reusit, reusind sa-si aduc aportul printr-un stil de interpretare deosebit,adaptabil oricarui gen de eveniment. Este un solist vocal extrem de creativ si versatil , care stie sa-si puna in valoare propriul stil de interpretare in orice gen musical.

Vali Mercore – Separate ways

Avem deja cativa ani buni de cand am inceput proiectul de promovare artisti noi. Daca stii pe cineva care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa-l propui scriind un e-mail sau contactandu-ne direct pe chat sau facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *