Vrei sa fii DJ?

Vrei sa fii DJ, Vrei sa fii moderator radio, dj la radio, moderator radio, vreau sa fiu dj, moderator la radio,

Vrei sa fii DJ? Vrei sa fii moderator radio?

Esti dinamic, spontan, cu spirit de echipă și vrei să faci parte din echipa noastră? Vrei să fii DJ sau moderator la Radio Click Romania?

Tot mai des am auzit întrebarea: cum să fiu DJ, cum să ajung moderator radio sau cum fac să ajung DJ la radio? În România există şcoli în care poţi învăţa câte ceva despre această meserie, dar noi îţi oferim posibilitatea de a te școli online gratis. Da, ai citit bine, e gratis. Radio Click Romania caută fete şi băieţi pentru a face parte din echipa noastră. Nu contează dacă ai experiență sau nu, tot ce contează este să-ți dorești să faci parte din echipa noastră. Dacă ai o voce frumoasă și dicție, te propunem ca moderator emisiuni sau chiar DJ. Însă mai avem și locuri disponibile pentru realizator de articole, operatori chat sau alte posturi.

Vrei să fii moderator radio?

Dacă vrei să fii moderator radio, trebuie să ai o conexiune internet bunicică, să ai o voce cât de cât plăcută și un microfon. De preferat ar fi și o dicție bună și timp liber. Ca moderator la radio, ar trebui să ştii despre ce vorbeşti sau cel puțin să dai impresia că ai ști. În funcție de ceea ce propui ascultătorilor, dacă le propui muzică nouă ar trebui să fii la curent cu tot ce e nou. Fiind bine informat, te va ajuta să vorbeşti pe radio ceva mai relaxat. Toate noutăţile din viaţa de zi cu zi pot fi teme pentru emisiile tale. Cu cât eşti mai natural, cu atât eşti mai credibil în ceea ce spui.

Ce este un DJ?

Un DJ (disc jockey) dacă ar fi să ne luăm după spusele Wikipedia, este persoana care selectează și comentează muzică înregistrată pentru un public țintă. Dar nu se rezumă totul la doar o simplă frază. Un DJ este persoana care, odată ajunsă la pupitru, trebuie să fie capabilă să citească și să își observe propriul public și să își folosească cunoștințele tehnice și cultura muzicală, pentru a oferi un program de entertainment participanților prezenți la eveniment.

Ce face un DJ?

Un DJ nu este prezent pentru a pune muzică de pe Youtube și a da play/pause. Există o serie de cunoștințe tehnice pe care acesta trebuie să le dobândească pentru a fi capabil să mențină publicul în priză.  Programul său poate dura de la 2 ore până chiar la 12 ore. În acest timp trebuie să fie capabil să își facă meseria fără probleme, mai exact, să pună muzică bine!

Dacă ești interesat să faci parte din echipă intră pe pagina de chat online gratis sau pe pagina de facebook și contactează-i pe Hope sau pe Caesar.