Radio Click Romania promoveaza Trupa Next Play

0
Radio Click Romania, promoveaza Trupa Next Play

Radio Click Romania promoveaza Trupa Next Play

Radio Click Romania promoveaza noii artisti, talente noi sau in devenire. Trupa Next Play se numara si ea de astazi printre artistii promovati de Radio Cick Romania cu piesa „E pandemie”. Piesa suna foarte bine, asadar, nu puteam pierde ocazia de a va propune si voua noul lor single.

Despre Trupa Next Play: Trupa Next Play a fost infiintata in anul 2016, in formula restransa de trei: Alexandra Coles – voce, Tudor Andrei – chitara si Doru Constantinescu- claviaturi. In 2018  au hotarat sa se formeze ca  trupa live, Tudor sa retras si apoi sau alaturat pe rand: Adrian Visteanu – chitara si voce; Cristi Barla – tobe; Ionut Danil – voce; Alexandra Vaduva – claviaturi si voce.

In 2019 era trupa in forma completa iar Doru Constantinescu a trecut la vechea sa pasiune bass-ul. Au inceput cu interpretarea de cover-uri, au avut cateva evenimente care le-au dat curaj sa mearga mai departe, au fost iubiti de public, iar acum au inceput cu o prima piesa ce marcheza acest moment. Piesa pe care au lansat-o a fost compusa, orchestrata si produsa in studioul personal, montajul video s-a facut cu mijloacele existente in conditii de izolare si se pare ca are priza la prietenii de pe net.

Trupa Next Play are sase membri, iar noi ne-am gandit sa va spunem cate ceva despre fiecare.

Alexandra Coles – voce. O balanță de 28 ani, plină de talent și farmec, o voce puternică și plină de expresivitate, cu un zâmbet care ar sensibiliza până și o stâncă. O luptătoare înnăscută prin ale căror vene circulă numai muzică. Este cea care aduce plusul de energie pozitivă, de care avem cu toții nevoie.

Adrian Visteanu – chitara si voce. Are 58 de ani, zodia leu, pasionat de chitară, cântă de când se știe și a performat în multe trupe cu ștaif din țară. Bucuria lui de a cânta se regăsește atât la repetiții cât și pe scenă și reușește să-și facă simțită prezența de fiecare dată când se manifestă în plan muzical.

Ionut Danil – voce. Are frumoasa varsta de 22 de ani, zodia rac, tânăr și neliniștit, dar cu un timbru vocal remarcabil. Plin de ambiție și de talent și-a propus ca din muzică să-și construiasca un mod de viață. O masină șmecheră, o fată iubitoare și un vin bun, sunt ingredientele necesare lui, pentru o viață relaxată.

Alexandra Vaduva – claviaturi si voce. Mezina trupei, are 18 ani, zodia scorpion, un talent înnăscut, o voce minunată, care combinată cu acordurile de pian, duc la o stare de exuberanță și liniște. Motivată la maxim de pasiunea pentru muzică, reușește să facă față cu succes tuturor provocărilor momentului.

Doru Constantinescu – bass. Are 58 de ani, zodia pesti, veșnic îndrăgostit de muzică, basist și orchestrator, își împarte timpul între studioul de imprimări și repetițiile cu trupa. Motivat de interacțiunea cu componenții trupei și de bucuria de a cânta, se implică total în acest proiect.

Cristi Barla – tobe. Un constantean de 46 de ani, zodia rac, rocker din născare, a trecut de la pedala dublă la cea simplă, provocat fiind de trecerea de la heavy la pop-rock. Oricum tobele lui sună la fel de dinamic și precis. Munca asiduă și consecventă, l-au făcut să se adapteze foarte ușor noului proiect.

Trupa Next Play – E pandemie

Daca ti-a placut articolul si vrei sa vezi ce artisti mai promoveaza RadioClick, este de ajuns sa dai click pe sectiunea promovare artisti noi. Daca stii pe cineva care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa-l propui scriind un e-mail sau contactandu-ne direct pe chat sau facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *