Lucian Wise promovat de Radio Click Romania

1
Lucian Wise promovat de Radio Click Romania, promovare artisti noi, Lucian Wise promovat de Radio Click, radio click Romania, promovare, artisti noi, despre Lucian Wise, Priviri, Lucian Wise - Priviri,

Lucian Wise promovat de Radio Click Romania, promovare artisti noi

Lucian Wise promovat de Radio Click Romania, promovare artisti noi. Asculta online cel mai nou single semnat Lucian Wise – Priviri.

Despre Lucian Wise Artistul are 30 de ani si vine din orasul Medgidia jud.Constanta. Fiind născut în zodia Taur, este o fire energică, verticala si adora oamenii loiali. Pasiunea pentru muzica a inceput pe cand avea numai 12 ani si facea parte din fanfara orasului ca si intrumentist (Tobe). Ca studii, a terminat liceul de arte Dinu Lipatti din Pitesti. La varsta de 18 ani si-a dat seama ce inseamna sa lucrezi intr-un studio profesionist, unde in fiecare zi trebuie sa muncesti, ca si cum ar fi prima zi. A cântat la câteva festivaluri care se țineau in oras la zilele Medgidiei, cat si la alte evenimente. Are chiar si un canal pe youtube, recent facut, unde posteaza de câte ori are putin timp liber. In curand va lansa un album solo, dar pana atunci inca lucreaza la bagajelul cu proiecte aflat in fisierul calculatorului.

Despre „Priviri”. Este o piesa in care artistul se regăseste, o piesa ce transmite emotii si nu numai. De versurile acesteia ocupandu-se chiar artistul impreuna cu bunul sau prieten si producator Răzvan Mirea. Versurile sunt inspirate din viata artistului, iar linia melodica i-a venit intr-o zi, cand astepta la semafor. Atât orchestrația cat si partea de mix/Master sunt realizate tot de Razvan.

Daca vrei sa-ti spui parerea despre acest artist sau vrei sa propui tu un artist nou, te asteptam pe pagina de chat romanesc sau pe pagina de facebook. Citește si despre David Radu – Obsesie

1 thought on “Lucian Wise promovat de Radio Click Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *