Radio Click promoveaza pe VIORELLYA – Sunt bolnava de iubire

1
Radio Click promoveaza pe Viorellya, VIORELLYA - Sunt bolnava de iubire, despre Viorellya, despre sunt bolnava de iubire, sunt bolnava de iubire

Radio Click promoveaza pe VIORELLYA – Sunt bolnava de iubire

Radio Click promoveaza pe VIORELLYA – Sunt bolnava de iubire. Asculta si tu muzica buna si noii artisti promovati gratis de acest post de radio pe internet. 
Despre Viorellya

Viorellya Lesnis este nascuta in data de 21 martie 2001 si face parte din zodia berbecului. S-a nascut in localitatea Briceni, in Republica Moldova si credem noi ca merita sa fie promovata pe radiourile online si FM. Viorellya a descoperit pasiunea pentru muzica inca de la o varsta frageda, iar la varsta de numai 11 ani se inscria pentru prima data la scoala de canto din orasul natal. Pe langa canto, a fost atrasa si de pian, studiindu-l in scurt timp. Pe parcursul activității sale artistice a înregistrat primul ei single intitulat: „Dezvăluie-mi Universul”, urmat cu un success de peste 160 de materiale jurnalistice în presa din Republica Moldova, România, Lituania, Statele Unite, Ucraina, Belarus, Bulgaria. Pentru cei interesati, aici gasiti pagina oficiala de facebook a artistei.

Despre Sunt bolnava de iubire

Este o melodie noua, de textul caruia s-a ocupat insasi artista iar de orchestratie s-a ocupat Veaceslav Tatar Slayk. Acest single nou, are si un videoclip pe masura. Videoclipul este regizat de Isacov Cristina,fiind produs de Veaceslav Daniliuc și Veaceslav Tatar Slayk. Filmarile pentru acest videoclip au fost realizate in satul Molovata Noua, comuna Dubasari, din Republica Moldova. Este un clip abstract, în care suferinta cauzată de dragoste este demonstrata într-un mod mai ciudat. 4 femei care și-au găsit liniștea sufletească într-un spital în care eroina clipului nu e decât o fantomă care nu știe nici ea, cine sunt oamenii din jur și ce căuta ea aici. Un lucru insa este sigur. Durerea pentru fiecare este traita in mod diferit. Unii dintre noi își gasesc linistea în mâncare, altii se vor închide în sine ca într-o închisoare, cativa îsi vor ascunde fața și se îmbracă mai diferit. Iar altii vor face precum aceasta călugăriță care are o dragoste tainică față de lucrurile pământesti. Deși unica dragoste a ei trebuia să fie credința, Viorellya e fantoma, care a reușit să se transforme din prizonieră a propriei dureri în cea care se eliberează de tot. Dupa ce parcurge acest coridor roșu și se transformă în cea care tratează suferinta ca o etapă care trebuie trecută.

VIORELLYA – Sunt bolnava de iubire

Daca ti-a placut acest articol te invit sa citesti si altele asemanatoare in sectiunea promovare artisti noi.

1 thought on “Radio Click promoveaza pe VIORELLYA – Sunt bolnava de iubire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *