Radio Click Romania promoveaza campania „Si eu ajut”

1
Radio Click Romania promoveaza campania "Si eu ajut", Radio Click Romania promoveaza, campania "Si eu ajut, #SiEuAjut, Radio Click, Radio Click Romania,

Radio Click Romania promoveaza campania „Si eu ajut”

Radio Click Romania promoveaza campania „Si eu ajut”, sustinuta de Asociatia Valex pentru a veni in sprijinul copiilor din familii defavorizate …  

Sambata, 13.06.2020 va invitam sa luati parte la concertul „Si eu ajut” din cadrul campaniei cu acelasi nume. Sustinuta de Asociatia Valex pentru a veni in sprijinul copiilor din familii defavorizate, a persoanelor cu nevoi speciale si a victimelor violentei domestice.

Diana Bellini, Jezebel & Roberto Saracino, Mihaela & Marcel Balan si Bianca Hanu au raspuns invitatiei noastre de a se alatura acestei campanii. Cum? Spunand #SiEuAjut, de la suflet la suflet!
Concertul se va desfasura in online, LIVE prin intermediul facebook. Fiecare artist va intra la ora mentionata pe afis, LIVE pe contul sau de facebook. Urmand sa fie preluat prin sesiune video si pe pagina Asociatiei Valex. Va invitam sa fiti alaturi de noi si in loc de bilet la concert, sa spuneti #SiEuAjut, transformand pretul unui bilet in ajutor pentru persoanele aflate in nevoie!

Cine va fi prezent?

Bianca Hanu are 14 ani, dar este prietena cu scena de la varsta de 9 ani, participand la Next Star. Este indragostita de muzica si munceste pentru a ajunge pe marile scene ale lumii. Din toata inima va spune #SiEuAjut sambata la ora 18:30.

Mihaela & Marcel Balan sunt din Bacau si canta muzica folk in acompaniament de vioara! Au concertat la Cercul Militar, Salonul de Folk & Blues, Regalul de folk de la Gheorghieni, iar sambata vor spune #SiEuAjut de la ora 20.00

Jezebel este stabilita in Germania, dar intotdeauna cu sufletul aproape de Romania. A sustinut concerte in Canada, Franta, Turcia, Germania si Romania. A spus din primul moment #SiEuAjut alaturi de Roberto Saracino, iar sambata ii puteti vedea si asculta de la ora 19:00.

Diana Bellini este o mezo-soprana din Mexic si abordeaza stilul pop si opera. Artista a sustinut deja concerte in tari precum Columbia, Venezuela, Statele Unite si Mexic. Sambata voi aveti ocazia s-o vedeti si sa o ascultati sambata de la ora 21:00.

In curand, tinand cont ca ne ocupam de promovarea noilor artisti ai Romaniei, poate vom citi cate ceva si despre artistii prezentati aici.

VA INVITAM LA CONCERT, TRANSFORMATI BILETELE IN #SiEuAjut! Mai multe detalii despre campanie pe pagina de facebook al Asociatiei Valex!

1 thought on “Radio Click Romania promoveaza campania „Si eu ajut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *