Laura Toc – O scrisoare alba

0

Laura Toc – O scrisoare alba Laura Toc isi lanseaza primul sau single, O scrisoare…

Laura Toc - O scrisoare alba, single nou, videoclip, Laura Toc, O scrisoare alba, O scrisoare alba, single nou, primul single, Despre Laura Toc, Despre O scrisoare alba, Asculta online Laura Toc - O scrisoare alba,

Laura Toc – O scrisoare alba

Laura Toc isi lanseaza primul sau single, O scrisoare alba. Asculta si tu primul single lansat de Laura Toc – O scrisoare alba.

Despre Laura Toc am mai vorbit, intr-un articol anterior, dar astazi dorim sa va anuntam lansarea unui prim single, pe piata romaneasca. Bine-nteles ca noi nu puteam pierde ocazia de a va propune si voua primul sau single, lansat impreuna cu casa de discuri Dynamic Records, alaturi de care s-a alaturat de putin timp.

Despre Laura Toc cei care nu o cunosc si vor sa afle mai multe detalii gasesc un articol despre artista promovata de RadioClick aici. Laura, are 20 de ani, a absolvit Colegiul Național “Ferdinand I”, este studentă la Universitatea din București și de putin timp colaboreaza cu casa de discuri Dynamic Records.

Despre O scrisoare alba: este primul single lansat de Laura Toc in tumultoasa piata muzicala romaneasca, este o piesa de dragoste care a fost lansata oficial ieri, 19 ianuarie 2016. Bine-nteles ca nu puteam lasa timpul sa curga pana sa o propunem si noi ascultatorilor nostri. Tot ieri, Laura a lansat primul sau single si in emisiunea de pe Antena 1 „Neatza cu Razvan si Dani”.

Asculta online Laura Toc – O scrisoare alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *