Diana Stoica promovata si de Radio Click Romania

0
Diana Stoica - Rusine, Diana Stoica, Rusine, despre Diana Stoica, Diana Stoica Radio Click, Diana Stoica promovata si de Radio Click Romania

Diana Stoica promovata si de Radio Click Romania

Radio Click promoveaza muzica buna si artistii noi, de calitate. Diana Stoica promovata si de Radio Click Romania pe piata muzicala romaneasca.

Despre Diana Stoica

Dupa emotiile traite astazi, la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, a venit randul nostru s-o prezentam pe Diana Stoica ascultatorilor nostri. Diana Stoica este o artista din Republica Moldova, nascuta in data de 7 August 1997, traieste la Chisinau, unde canta, danseaza si produce muzica. A făcut școală muzicală, studiind vocal in Republica Moldova, unde a participat la numeroase concursuri musicale, etape naționale. Pe parcursul activității sale artistice a înregistrat primul ei single intitulat: „Muzica Răsună”, urmat cu un success cu peste 11 milioane de vizualizări, public din Republica Moldova și România. Ultimul său proiect muzical: „Butonaș” a fost lansat chiar astazi in emisiunea tv, despre care vorbeam mai sus. Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre artista, vom pune la dispozitie pagina sa oficiala de facebook.

Diana Stoica – Rusine

„Rușine” – Este o producție video realizată cu interpreta Diana Stoica în Republica Moldova, comuna Strășeni, satul Micăuți. Ideea videoclipului aduce la sat o fetiță fără un pic măcar de „Rușine” care se apucă de făcut năzbâtii locuitorilor de draga dimineață. Aceasta încă de la prima scenă reușește să o supere pe bunicuța Elizaveta, spălânduși pantofii cu cana de la făntână.
Videoclipul include circa 10 scene din viața de zi cu zi a locuitorilor unde eroina noastră joacă rolul principal de a pune obstacole sau a se amuza pe ocupația acestora.

Filmările videoclipului au durat 12 ore si a avut circa 40 de oameni implicați la producție. Va lasam pe voi sa va spuneti parerea despre munca depusa de acestia si despre videoclip.

Daca ti-a placut articolul si vrei sa vezi ce artisti mai promoveaza RadioClick, este de ajuns sa dai click pe sectiunea promovare artisti noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *