Radio Click Romania promoveaza pe David Radu

0
Radio Click Romania promoveaza pe David Radu, Vino inapoi, David Radu, despre David Radu, David Radu - Vino Inapoi, David Radu - Obsesie

Radio Click Romania promoveaza pe David Radu

Radio Click Romania promoveaza pe David Radu – Vino inapoi. Asculta online Vino inapoi, melodie de debut pe piata muzicala romaneasca.

Despre David Radu

Are 24 de ani si este din Constanta si este nascut in zodia Capricornului. A terminat liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu și a studiat teatru la casa de cultura I.L. Caragiale, din acelasi oras. Desi, de mic a fost atras de canto si muzica a făcut parte din trupa de teatru Thetis. A castigat pentru rolul lui Hamlet cel mai bun rol masculin la Festivalul de teatru din Brașov.

Pasiunea pentru muzica si pentru a canta, a descoperit-o inca din clasa a VI-a cand canta pe unde apuca. Astfel, intr-una din pauzele pe care le avea, a fost auzit de diriginta lui care l-a indrumat spre o cariera in canto. Nu dupa mult timp, a primit si acceptat oferta de a canta la zilele scolii. La inceput nu era foarte constient de ceea ce va urma si nu era emotionat. Dar cand a ajuns pe scena, in fata a 300 de copii, a crezut ca lesina, insa a fost totul bine si a trecut cu bine peste acel moment. Acela a fost primul sau succes iar de atunci a stiut ceea ce vrea sa faca. Nu dupa mult timp a studiat si teatru pentru 5 ani de zile, reusind sa mai scape de track-ul de scena.

Despre Vino inapoi In aceasta melodie este vorba despre viata despre cum ne dorim sa ne intoarce în timp sa nu ne pierdem amintirile. De textul acestei melodii s-a ocupat artistul impreuna cu o cunostiinta din Spania, Tavi. Mix masterul este făcut de un prietene de-al sau, Răzvan Mirea, care l-a ajutat și în trecut la cover-uri sau vlog-uri.

Desi este destul de tanar, artistul are deja la activ mai multe melodii si cover-uri. Are un canal de youtube, unde posteaza vlog-uri din cand în cand, cover-uri si melodiile proprii.

David Radu – Vino inapoi

Pe data de 14 octombrie, David Radu, a lansat o noua melodie. Si noi nu puteam sa nu o propunem ascultatorilor nostri. Despre „Obsesie”. Este o piesa despre iubirea interzisa pe care nu o poți avea dar totuși tu încerci pana la ultima speranța. Pentru ca speranta moare ultima. De versurile acestei melodii s-a ocupat artistul, iar de orchestratie bunul sau prieten Razvan Mirea.

David Radu – Obsesie

Daca vrei sa-ti spui parerea despre acest artist sau vrei sa propui tu un artist nou, te asteptam pe pagina de chat romanesc sau pe pagina de facebook. Citește și despre Lucian Wise – Priviri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *