Radio Click promoveaza pe Mario Bischin in Romania

0
Radio Click promoveaza pe Mario Bischin in Romania, Radio Click promoveaza pe Mario Bischin, despre Mario Bischin, Mario Bischin - Macarena, Mario Bischin - Sexy mama,

Radio Click promoveaza pe Mario Bischin in Romania

Asculta online cel mai nou single lansat de Mario Bischin – Macarena. Radio Click promoveaza pe Mario Bischin in Romania si nu numai.

Despre Mario Bischin
Este un cântăreț pop român, născut pe 7 iulie în Sibiu, iar cariera sa muzicală a început la vârsta de 12 ani. Artistul a reușit să cunoască succesul grație tenacității sale. Cariera sa a început din vremea școlii, când cânta in corul școlii, apoi luând lectii de canto. Știe să cânte și la pian acesta fiind instrumentul său favorit. Mario Bischin a făcut furori in afara ţării, ajungând in varful topurilor din Estonia, Lituania, Ucraine, Turcia, Letonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Spania sau Albania. Mario semnând cu casa de producţie Cat Music a reușit să spargă topurile din România cu piese precum „No Goodbye” sau „So”.

„No goodbye” a prins rapid la public. A reusit sa urce în topuri muzicale din țări precum Estonia, Lituania, Ucraina, Turcia, Letonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Spania, Albania și multe altele în topul topurilor în multe radiouri din Europa. Prima încercare a lui Mario cu muzică a apărut când s-a alăturat corului școlii locale. În primii ani de liceu a creat prima trupă și a apărut în mai multe emisiuni TV, festivaluri, concerte și emisiuni radio din toată România.

Single-ul „Special” creat de faimoșii compozitori „Play & Win” a invadat topurile în multe radiouri. Melodia a atras atenția publicului și a specialiștilor, venind cu al doilea „No goodbye”, devenind rapid un hit foarte difuzat în toată Europa.

Single-ul lui Mario, intitulat „MACARENA”, a avut un mare succes în multe țări din întreaga Europă. A lansat un album în Polonia și a început să facă o mulțime de spectacole pentru polonezi. În 2015 a făcut o melodie cu Marcin Miller (Băieți) care a devenit un mare succes în Polonia. După „Ty I Ja” Mario compune NIEZAPOMNIANA, a doua sa melodie în limba poloneză.

MARIO BISCHIN – Macarena

Varianta LIVE

Pentru Radio Click România artistul a trimis o piesă personalizată, pe care o propun și eu mai jos.

Dacă vrei să propui un artist in sectiunea promovare artisti noi, scrie-ne pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *