Despre Noi

Despre Noi, Despre Radio Click Romania, radio online romanesc

Despre Noi

Despre Noi – Radio Click Romania a fost lansat oficial în data de 1 August 2009. Insa a fost infiintat cateva luni mai devreme cu numele Radio Cuore. RadioClick este un post de radio online dedicat audiofililor de toate vârstele, deoarece oferă ascultătorilor posibilitatea de a-și discuta preferințele muzicale.

Radio Click Romania este un radio receptionat doar pe internet si nu un radio în FM, sau alte frecvente. Având in vedere ca vorbim de muzica, si nu de zgomot, din rock preluam doar baladele si ceva soft, manelele si muzica necenzurata nereprezentand ceva potrivit pentru acest post de radio… fie el si pe internet.

Suntem un Radio Online romanesc nascut din pasiunea pentru muzica de calitate, care ne reprezinta ca si vibratie in tot ceea ce facem zi de zi. Alaturi de prietenul nostru calculatorul. Fii alaturi de noi in fiecare zi, sau ori de cate ori vei avea placerea sa asculti muzica noua sau veche, important e sa fie de calitate. 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Radio Click Romania emite prin intermediul internetului muzică de calitate, emisiuni de divertisment și creează o punte între românii din toate colțurile lumii.

Despre Radio Click Romania

Suntem o echipa de tineri care am reusit sa creem acest radio pentru voi cu speranta ca ne veti asculta. Iar restul il facem noi! Suntem ambitiosi si vrem ca perfectiunea noastra sa ajunga la asteptarile tale, iubim muzica si totul facem din pasiune. Vrem sa te rasfatam in fiecare zi cu cea mai buna muzica. Succesul nostru depinde acum si de tine, deci tot ce trebuie sa faci este sa fii alaturi de noi!

Radio Click Romania nu este doar un radio, este un loc in care buna dispozitie isi da mana cu prietenia. Un loc in care toti membrii echipei incearca sa daruiasca un zambet in viata asta in care cu greu ne mai multumeste ceva. Este dovada vie ca unora inca le mai pasa de voi. Veniti alaturi de noi, cu siguranta nu va veti mai simti singuri.

Daca vrei sa ne contactezi mai simplu, intri pe pagina de facebook sau pe pagina de chat romanesc.

2 thoughts on “Despre Noi

 1. Un cântec și un artist minunat pentru lista ta de redare
  Bună, sunt cunoscut profesional ca The Foole.
  Sper să primesc difuzare pentru single-ul meu „Don’t call it love”
  Piesa este o baladă frumoasă, produsă profesional de pe noul album The Foole „… din acest punct de vedere” Genul este alt rock / Power Pop / adult contemporan.
  Am fost binecuvântat până acum să fiu adăugat la AM -FM și playlisturi online la nivel internațional
  inclusiv SUA, Canada, Spania, Franța Belgia, Argentina, Polonia, Turcia, Polonia, Rusia Brazilia, Austria, Estonia, Indonezia, Italia, Scoția, Japonia, India, Nigeria, Germania, Croația, Bosnia-Herțegovenia, Insulele Canare, Mexic , Ungaria, Bulgaria, Grecia, Elveția, Finlanda, Irlanda, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Danemarca, Aruba, Țările de Jos și Australia.
  Am fost, de asemenea, doar prezentat la Voice of America, cel mai mare post de radiodifuziune din SUA.
  vă rugăm să previzualizați single-ul la …
  https://www.youtube.com/watch?v=5w-mg9Vb3NY
  pentru a previzualiza albumul și pentru mai multe informații, accesați
  thefoole.com Mulțumesc foarte mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *