Radio Click Romania promoveaza pe Stephanno

0

Radio Click Romania promoveaza pe Stephanno Radio Click Romania promoveaza noii artisti ai Romaniei, voci…

Stephanno - Baila, Radio Click Romania promoveaza pe Stephanno, Radio Click Romania promoveaza, Stephanno, Radio Click promoveaza, pe Stephanno

Radio Click Romania promoveaza pe Stephanno

Radio Click Romania promoveaza noii artisti ai Romaniei, voci noi, talente noi sau in devenire. Stephanno se numara si el de astazi printre artistii promovati de Radio Cick Romania. Noi nu puteam pierde ocazia de a va propune si voua primul sau single, lansat impreuna cu casa de discuri Under Vibe Records, alaturi de care s-a alaturat de putin timp. Asculta  Stephanno – Baila si spune-ne parerea ta despre melodie si artist.

Despre Stephanno

Stephanno  s-a nascut  pe 9 Aprilie 1994, în comuna prahoveana Filipesti de Targ. Este un tanar artist caruia ii place muzica, actoria, dansul si fotografia, totodata fiind si un dansator prezent la numeroase concerte si festivaluri. Acum, Stephanno se pregateste sa intre-n forta pe piata muzicala din Romania, dar si in strainatate, cu un prim single ce se pare ca are sanse sa devina un hit international. De mult timp isi dorea o piesa numai a lui. După multa munca, pasiune și lncredere a venit piesa „Baila”. Single-ul „Baila”  a fost scris chiar de Stephanno, iar ideea piesei ii apartine, cantaretul colaborand pentru aceasta piesa cu casa de productie Under Vibe Records. Stephanno ii datoreaza succesul profesoarei Raluca Ocneanu, primei lui profesoare de dans Simona Badicu si primului manager Silviu Lapadat.

Despre Baila

Muzica si textul ii apartin lui Stephanno, de instrumental sa ocupat Cristian Gabriel Militaru. Cristian Gabriel Militaru este in continua ascensiune si lucrează cu artisti de la case de discuri foarte cunoscute. El a fost alaturi de tanarul artist ln acest proiect alturi de echipa si l-a incurajat foarte mult. Piesa a plăcut atât de mult incat a fost semnata internațional cu casa de discuri Arhiva Schiq, o casa mare de discuri din lume, care are peste un milion de abonati.  Piesa  Baila este difuzata la radiouri in Europa iar in curand va avea si un videoclip. Piesa a staționat pe primul loc, timp de 3 saptamani la  un radio din Moldova si  a intrat ln playlistul Capital Fm Mexic.

Despre primul sau single, tanarul a declarat:” Baila este o piesa în limba spaniola, dansanta, textul si piesa sunt scrise de mine. Piesa vorbeste despre cuceririle verii, despre iubiri traite vara si despre dragostea de o vara. Sper ca piesa sa devina un hit international, aceasta piesa este produsa de studioul Under Vibe Records. Succesul de astăzi ll datorez lui Dumnezeu, profesoarei de canto Raluca Ocneanu,  primei mele profesoare de dans Simona Badicu si primului meu manager Silviu Lapadat”.

Asculta online Stephanno – Baila

Stephanno a participat la diferite concursuri şi concerte, fiind prezent, în anul 2013 si la concursul national ” România dansează”, insa nu a ajuns în finala. Stephanno, este fanul cantăretei Britney Spears. Pe langa faptul că este fanul lui Britney Spears, il admira şi pe Michael Jackson. Insa idolul sau este celebrul dansator si coregraf Emil Rengle pe care il considera un dansator foarte complex, cu o coregrafie originala şi o mică doza de excentricitate. Printre premiile obtinute putem nota: locul al II-lea la un concurs desfasurat la Sibiu, locul al III-lea la un concurs de dans modern, in cadrul „Bucharest Dance Festival”.  În decembrie 2013 a dansat pe scena „Zilele orasului Baicoi” unde a primit aplauze timp de 15 minute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *