Radio Click Romania promoveaza pe Double D

0
Radio Click Romania promoveaza pe Double D, asculta online, Asculta live Double D - Viat'a, Despre Double D, Double D promovat de Radio Click

Radio Click Romania promoveaza pe Double D, asculta online

Radio Click Romania promoveaza pe Double D, promoveaza noii artisti ai Romaniei, voci noi, talente noi sau in devenire. Double D se numara printre artistii promovati de Radio Cick Romania. Noi nu puteam pierde ocazia de a va propune si voua acest single. Asculta live Double D – Viat’a si spune-ne parerea ta despre melodie si artist.

Despre Double D

Numele lui este Andrei Ivascu, s-a nascut la data de 17 iulie 1984 in Medgidia jud. Constanta insa locuieste in Belgia. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o in anii ’90 ascultand BUG Mafia, Parazitii, R.A.C.L.A, Cabron si multi altii din perioada respectiva.  Cel mai mult si-a dorit sa poata canta si el  in momentul in care a inceput sa asculte melodiile celor de la Animal X.  In clasele a IX-a si a X-a, a invatat la Liceul de Marina (Navrom). Cand era in clasa a IX-a, 2 dintre componentii trupei Animal X erau clasa a XII-a ( Serban Copot alias Hyena si Alexandru Salaman alias Soparla) la acelasi liceu la care a invatat si el.

Ascultand melodiile lor si vazand popularitatea lor in randul tinerilor, a spus ca va face si el acelasi lucru ca si ei. Insa din pacate, partea financiara nu i-a oferit posibilitatea sa isi indeplineasca visul asa ca a ramas doar cu visul.  De la varsta de 20 de ani a inceput sa munceasca pe platforme petroliere si vase de croaziera. De fiecare data cand avea timp liber sau era in sala de fitness, canta in gand versuri compuse de el  pe moment, asta pana in 2017 cand s-a stabilit in Belgia.

Double D promovat de Radio Click

In momentul in care s-a mutat in Belgia, a avut norocul sa cunoasca pe cineva din Insulele Capului Verde. Acesta detine un studio (Ivan Meisch Production) si aparatura performanta pentru realizarea unui videoclip. Cu timpul, devenind prieteni, i-a povestit despre visul sau din copilarie legat de muzica, ulterior el oferindu-i posibilitatea de a-si urma visul. Si asa a inceput colaborarea lor. Dupa aceasta perioada mai putin fericita datorita pandemiei, va inregistra in studio primul sau album din care 2 melodii vor avea si videoclip.

Andrei Ivascu lucreaza in domeniul petro-chimiei si deasemenea activeaza in cadrul unui club de fotbal din ligile inferioare din Belgia. Nu a cantat sau participat niciodata la concursuri muzicale, iar numele de Double D provine de la numele copiilor sai David si Darius.

Asculta live Double D – Viat’a

Avem deja cativa ani buni de cand am inceput proiectul de promovare artisti noi. Daca stii pe cineva care merita sa fie promovat de Radio Click Romania, nu ezita sa-l propui scriind un e-mail sau contactandu-ne direct pe chat sau facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *