Passenger - Anywhere, single nou

Passenger – Anywhere

Passenger – Anywhere

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Anywhere”. Piesa este extrasă de pe albumul “Young as the Morning Old as the Sea”. Albumul “Young as the Morning Old as the Sea” este cel de-al 7-lea din cariera lui Passenger. Materialul poate fi deja precomandat, lansarea fiind programată pentru data de 23 septembrie 2016. Passenger continuă promovarea albumului “Young as the Morning Old as the Sea” cu un nou single, intitulat ”Anywhere”.

Passenger_Anywhere_Official_Video

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de copii în Statele Unite. Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Asculta   Passenger – Anywhere 

”Bună tuturor, sunt încântat să vă prezint cel de-al doilea single de pe noul meu album !!! Piesa se numește ”anywhere” și, oricât de greu ar fi de crezut, e o piesă destul de veselă…știu…pură nebunie ;-). Mai jos este videoclipul – e un montaj al unor înregistrări realizate în cadrul turneului din vara asta, de la concerte și festivaluri. Vă puteți vedea în cadrele în care este filmat publicul?”, a scris artistul britanic pe pagina sa de Facebook, invitându-și astfel fanii sa urmărească noul clip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *