The Glide promovat la Radio Click Romania

0
The Glide promovat la Radio Click Romania, The Glide promovat la Radio Click, despre The Glide, promovat la Radio Click Romania,

The Glide promovat la Radio Click Romania

Citește acest articol despre The Glide promovat la Radio Click Romania. Deși este un artist nou, merită să fie promovat și ascultat.

Despre The Glide

Numele său real este Iannis Păduraru, nume de artist The Glide și s-a născut in data de 13.01.2004 în Bucuresti. De mic a descoperit pasiunea pentru muzică, însă abia în urmă cu 3 ani a început să compună primele piese in duet cu Robbie Blake. Împreună pregătesc și primul lor album, pe care l-au lansat cu numele de BG Dreams.

O mare influență în parcursul său de creator de muzică a avut prietenul său cel mai bun Robbie Blake (finalist The Voice Kids Germany). Cu el a și lansat primele două piese: Runaway si Cruisin. Creația muzicală este o mare pasiune a sa. În momentul de față are peste 20 de melodii nelansate.  Într-un timp foarte scurt a reușit să colaboreze cu un producator de renume în industria muzicală, Liviu ”Rime” Tanasoiu. Cu el a realizat toate piesele care sunt lansate până în acest moment.

Un alt nume mare cu care colaborează artistul în momentul de față este americanul Multiszn (100k+ ig fllwers, 200k+ tik tok fllwers). Acesta a crezut foarte mult în acest proiect si este feature pe viitorul său single Timeless.

În prezent The Glide este jucator profesionist de baschet la clubul Rapid București. Și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică în ultimii ani și prin intermediul nostru își dorește să se facă cunoscut  publicului iubitor de muzică.

Aici vezi una dintre melodiile scrise de artist în colaborare cu Robbie Blake: Runaway

O altă colaborare cu același artist se numește: ”Cruisin”

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să citești și un articol despre Chris de Burgh – Lady in red. Nu uita de pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *