Chat mibbit

chat mibbit, chat mibbit romania, chat mibbit romanesc, radio click chat mibbit, mibbit radio click, chat mibbit radioclick, mibbit chat commands, comenzi mibbit, comenzi chat mibbit, mibbit chat app, chat mibbit mobil, mibbit chat, mibbit chat help, chat mibbit online

Chat Mibbit Romania

Intra pe chat mibbit romanesc si asculta Radio Click Romania cu sute de fete si baieti online. Cel mai vechi chat online romanesc te asteapta.


Pentru a intra pe chat in afara de chat mIRC Romania mai exista si alte modalitati. Una dintre aceste modalitati este chat-ul Mibbit. Mibbit este un client oferit de Mibbit.com care permite conexiunea la IRC si utilizatorilor de tablet, smatphone sau iphone. Chat cu applet Mibbit este des folosit pentru capacitatile sale dar in primul deoarece utilizatorul nu trebuie sa instaleze nimic in propriul calculator.

Chat mibbit Romania face parte din cea mai mare retea de chat online romanesc cu web si microfon, de altfel si singura retea care si-a pastrat o autonomie fata de celelalte retele de chat romanesc. Intotdeauna, pe acest chat romanesc, s-a pus accentul pe calitatea oamenilor ce-l frecventeaza si nu pe cantitatea lor. Daca s-ar fi tinut cont doar de numarul utilizatorilor, am fi facut ca celelalte retele de chat cu web. Retele ce permit tuturor depravatilor sa intre si sa-si etaleze muschii la webcam sau lasandu-i sa se injure si sa jigneasca intre ei ori pe alti utilizatori.

Stim ca batalia noastra este una lunga si aproape imposibila, insa ne dorim sa mentinem acest loc ca unul frumos. Un loc unde sa ne putem refugia ori de cate ori ne dorim sa petrecem putinul timp liber intr-un mod cat mai placut. Avand discutii, ascultand muzica sau cerand dedicatii pentru cei dragi sau chiar pentru noii prieteni de pe chat. Ca sa realizam toate aceste lucruri, insa, avem nevoie de voi si de colaborarea voastra.

 

Canalele de chat online sunt moderate de catre operatori, care vegheaza 24 de ore din 24 – 7 zile din 7, la o cat mai placuta si cat mai buna desfasurare a discutiilor. De exemplu, ei pot interzice accesul unui utilizator care are un limbaj neadecvat sau care face reclama altui canal/site/radio.

 

Comenzi mibbit

/nick NumeNou (schimba numele)
/ignore Nume (da ignore unui utilizator)
/join #NumeCanal (intra pe un canal nou)
/part #numeCanal (pleaca de pe un canal)
/msg nickserv identify parola-ta (te autentifici ca detinator la un nume de chat).

Nu uitati, daca aveti o problema ce tine de nickname-ul vostru, de setari pentru canale sau orice alta problema, intrati pe canalul #Ajutor sau pe pagina de facebook.

Dacă nu-ți place acest tip de chat alege varianta de chat mobil, mibbit chat sau Chat Kiwi.