Mr. VIK - Pom Pom, single nou

Mr. VIK – Pom Pom

loading...

Mr. VIK – Pom Pom

Mr. VIK revine cu un nou single si videoclip, “Pom Pom”, cel de-al cincea single solo din cariera. Direct din Brazilia, Mr. Vik aduce beaturile tropicale in single-ul “Brasil Tropical”, o noua piesa cu versuri in limba spaniola. “Pom Pom” este o piesa hot, cu ritmuri dancehall, influente reggaeton . Pentru videoclip, Mr. Vik a colaborat cu o echipa din Brazilia, de la regizor, echipa de productie, dar si o figuratie formata din multi dansatori foarte cunoscuti in Brazilia: Marcao, care a castigat o competitie impotriva celebrilor Les Twins si echipa de dansatori WestSide. Piesa cu un vibe foarte bun este compusa de catre artist si produsa de acesta si Million Vibes Sound. Clipul este regizat de catre 7 Roads Films.

mr.vik-pompom-e1489428893973-720x415

“Piesa ‘Brasil Tropical’ are influente din Funk-ul brazilian, Hip hop-ul lor si influente de mumbathon, este un mix de viburi pozitive gata sa te faca sa dansezi pana la epuizare. Videoclipul a fost filmat in Sao Paulo, Brazilia. Experienta a fost plina de energie pozitiva, plina de voie buna. Videoclipul este regizat de catre Julio Rocha, un foarte cunoscut actor brazilian, cu o experienta vasta in domeniu. El s-a ocupat de tot ceea ce inseamna echipa de filmare, dansatori, locatii etc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ajutorul si pentru prietenia de care a dat dovada. Clipul a vrut sa surprinda partea urbana din Sao Paulo si partea exotica din Brazilia”, declara Mr. Vik.

Asculta   Mr. VIK – Pom Pom 

Nu este prima legatura a lui Mr. Vik cu Brazilia. Tot in America Latina, artistul si-a aprofundat studiile din domeniul antropologic, in 2011. Iar sederea acolo l-a ajutat sa inteleaga mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical. Pana in prezent, MR. VIK a lansat single-uri precum “Cocaine”, “Brasil Tropical , “Hola, que tal?”, piese care s-au bucurat de succes atat in tara, cat si international. Anul trecut, MR.VIK a lansa “Balkaton”, track ce a generat peste 12 milioane de vizualizari pe Youtube.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *