Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer - 3uphoria, single nou

Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer – 3uphoria

loading...

Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer – 3uphoria

Colaborand pentru a patra oara in acest an, estonianul Airborn si trancerii romani Bogdan Vix si KeyPlayer anunta „3uphoria”. Dupa „Liberation”, „What Is Loneliness” (feat. Danny Claire) si „Waiting” (cu Diana Leah), se pare cei trei tranceri si-au propus ca in acest an sa bifeze cate o colaborare in fiecare trimestru. Anuntand „3uphoria”, au reusit! Sa vedem daca acest vibe balearic le va aduce un succes cel putin la fel de rasunator asa cum au reusit celelalte piese lansate impreuna in acest 2017 atat de productiv pentru ei.

Prima dilema: cum citim titlul? Euphoria, threeuphoria sau… truphoria? 🙂 A doua: se vor apuca, oare, cei doi tranceri romani si estonianul Airborn de un album sau cel putin un EP impreuna? Nu de alta, dar se inteleg de minune impreuna, se completeaza, iar release-urile lor sunt diferite intre ele, mereu vin cu ceva altfel. A treia si ultima: oare cum ar suna un set extended in care sa ii vedem impreuna la pupitru? Nu stim daca se va intampla vreodata, dar poate fi o idee mai ales pentru Bogdan Vix, unul dintre ambasadorii muzicii trance in Romania.

Asculta  Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer – 3uphoria

Orice ar fi, trebuie sa stiti ca 3uphoria va fi lansata abia la finalul acestei luni, mai precis pe 27 noiembrie, la labelul Essentializm al lui Raz Nitzan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *