Pepe - M-am jurat, Pepe M-am jurat, despre Pepe, despre M-am jurat

Pepe – M-am jurat, melodie nouă și un super videoclip

Pepe a lansat o melodie nouă tare și un videoclip pe măsură. Ascultă online Pepe – ”M-am jurat” și cere-o ca dedicație pentru cei dragi.

Despre Pepe

Pepe este născut pe data de 20 iulie 1979, în București și este un muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune. A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România.

În urmă cu o lună și jumătate, Pepe și-a anunțat fanii că divorțează de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani și au împreună doi copii. Potrivit artistului, inițiativa de a se separa i-a aparținut Ralucăi. Cei doi nu mai locuiesc împreună, dar acum se înțeleg bine, pentru că amândoi au înțeles „niște lucruri”.

Despre -”M-am jurat”

Noul single „M-am jurat” este compus de Mihalache Ştefan (Connect-R) și mixat și masterizat de Alex Truta. Piesa a fost produsă de Omar Sicada Dihigo și înregistrată la Rappin On Production.

Anul acesta, Pepe a lansat ”Inima Mea”, o colaborare cu Andra și Connect-R. La începutul pandemiei, cântărețul a susținut o serie de concerte online, show-urile adunând peste 1 milion de vizualizări pe Facebook şi YouTUBE, zeci de mii de aprecieri, mii de comentarii şi distribuiri. De Sfinții Mihail și Gavril, Pepe a invitat-o în cadrul show-urilor sale online pe Lora.

Citește și despre Maluma – Cielo a un diablo sau despre Nightwish și spune-ți părerea pe pagina noastră de facebook.

1 thought on “Pepe – ”M-am jurat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *