BiBi & Antonio Pican – ”Pielea Ta”

BiBi & Antonio Pican - Pielea Ta, single nou cu videoclip, BiBi, Antonio Pican, Pielea Ta, single nou, videoclip, despre Bibi, despre Antonio Pican, despre pielea ta

BiBi & Antonio Pican – ”Pielea Ta”, single nou cu videoclip

Ascultă online BiBi & Antonio Pican – ”Pielea Ta” și dacă-ți place cere ca preferință unui moderator la Radio Click Romania.

Despre Bibi

Pe numele său real Bianca Mihaela Lixandru are doar 18 ani și a intrat ușor la sufletul ascultatorilor, dar mai ales al adolescenților. Și pentru că trebuie să se mențină în top, Bibi vine mereu cu proiecte noi care atrag atenția urmăritorilor săi. De curând a lansat un single de excepție în colaborare cu Antonio Pican. Se numește “Pielea ta”, are un mesaj de dragoste și chiar sună promițător. Bibi, după ce a rămas “Repetentă la dragoste”, a spus “Povești pe pielea ta” și a avut mare succes cu “Ciocolata”.

Pe lângă cariera muzicală, artista este apreciată și ca vlogger. Fiind considerată una dintre cele mai de succes vloggerițe ale momentului, alături de Selly sau Tequila. De aceea, a reușit sa adune într-un timp scurt peste 100 milioane vizualizări pe canalul său de Youtube, având 757.000 abonați. Este foarte activă și pe Instagram unde are deja 785.000 de urmăritori.

Despre Antonio Pican

Are doar 18 ani și este unul dintre cei mai activi vloggeri români actuali. S-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scena Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finala de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scena X Factor. În ciuda vârstei fragede, are deja colaborări cu artiști precum Anda Adam, Liviu Teodorescu și alții.

Despre „Pielea ta”

Spuneam mai sus că este despre iubire și pasiune și transmite un mesaj celor care o ascultă. Cu siguranță, este o melodie pe care o vom asculta și noi la Radio Click Romania.

Citește și despre Pepe – M-am jurat și spune-ți părerea despre aceste melodii pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de chat kiwiirc.

1 thought on “BiBi & Antonio Pican – ”Pielea Ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *