Nightwish va susține un concert virtual

Nightwish va sustine un concert virtual, despre nightwish, "An Evening With Nightwish In a Virtual World", Nightwish,

Nightwish va susține un concert virtual în 2021

Citește cele mai noi știri din muzică, ascultă muzică bună nouă sau oldies, cere dedicații. Nightwish va susține un concert virtual în 2021.

Nightwish se numără printre trupele care au lansat albume noi în 2020, în cazul său „Human. :II: Nature”. Din cauza pandemiei formaţia nu a putut pleca într-un turneu clasic, dar se pregăteşte acum de un prim eveniment aparte. E vorba despre un concert în realitatea virtuală, care are loc în martie 2021. Avem detalii în articol.

Despre Nightwish

Nightwish este una dintre cele mai celebre trupe finlandeze de metal simfonic și a fost înființată în 1996. De atunci și până în prezent formația a devenit cunoscută publicului cu hituri precum „Sleeping Sun”, „Amaranth”, „Nemo” și „The Islander”. Trupa a dat naștere mai multor discuții de-a lungul timpului, în urma schimbărilor repetate ale componenței. Fondatorul trupei este Tuomas Holopainen, fiind atât pianistul formației cât și compozitorul principal. Primul single al formației a fost The Carpenter și a fost lansat în 1997.

Din trupă au mai făcut parte și Tarja Turunen până în 2005, fiind înlocuită cu Anette Olzon, care a cântat alături de ei până în 2012. Mare parte dintre melodiile lansate de Nightwish sunt în limba engleză, dar au lansat și câteva în limba finlandeză. Voi menționa aici doar câteva nume, „Lappi”, „Taikatalvi”, „Kuolema Tekee Taiteilijan”, lăsându-vă pe voi să adăugați pe pagina noastră de facebook.

„An Evening With Nightwish In a Virtual World”

Nightwish va susține „An Evening With Nightwish In a Virtual World” în primăvara anului 2021 la The Islanders Arms, o tavernă creată în realitatea virtuală. Show-ul se desfăşoară pe parcursul a 2 seri, 12 şi 13 martie 2021. În fiecare dintre aceste două reprezentaţii vom avea parte de 90 de minute de piese de pe cel mai nou album al trupei, „Human. :II: Nature”, care se aude live pentru prima dată. În plus vom asculta şi cele mai cunoscute hituri ale trupei.

Citește și despre Amour – Buzele

1 thought on “Nightwish va susține un concert virtual

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *