Maluma – ”Cielo a un Diablo”

1
Maluma - Cielo a un Diablo, Maluma, Cielo a un Diablo, despre Maluma, despre Cielo a un Diablo,

Maluma – ”Cielo a un Diablo”, cel mai nou single cu videoclip

Cere acum dedicație la Radio Click România cea mai nouă melodie lansată de Maluma. Maluma – ”Cielo a un Diablo”, cel mai nou single, videoclip.

Despre Maluma

Numele lui real este Juan Luis Londoño Arias, iar Maluma reprezintă un tribut adus familiei sale, pe care a vrut să o aibă în permanență alături. Silabele pseudonimului provin din primele litere ale numelui mamei, tatălui și surorii sale mai mici: Marlli, Luis și Manuela.

Artistul a compus prima melodie reggaeton la 16 ani și imediat a intrat in vederea celei mai mari case de discuri din Columbia. Până în acel moment el fusese îndrăgostit de fotbal, sport pe care l-a practicat pentru câțiva ani buni. Maluma are în palmares foarte multe piese compuse chiar de el, însă a scris și pentru alți artiști.

Despre ”Cielo a un Diablo”

Mai jos poți vedea videoclipul pentru cel mai nou single, care se numește „Cielo a un diablo”. Această piesa a superstarului mondial al muzicii latine este extrasă de pe al cincilea său album „Papi Juancho” și este regizat de către Fernando Lugo.

Melodia lansată de Maluma în colaborare cu Jennifer Lopez, se află pe primul loc în topul Latin Airplay al Billboard. Este una dintre cele mai reușite colaborări din 2020 ale artistului cu una dintre cele mai mare vedete din America Latină. Cu această melodie, Maluma se reconfirmă pe prima poziție a clasamentului pentru a douăzecea oară în cariera sa. Pentru a treia oară artistul ocupă în același timp 1 și 2 din clasament (cu hitul mondial HAWÀI).

Spune-ți și tu părerea despre acest videoclip pe pagina noastră de chat mobil romanesc sau pe pagina oficială de facebook.

Citește aici despre Maluma ft. Jennifer Lopez – PA TI

1 thought on “Maluma – ”Cielo a un Diablo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *