Pepe & Andra feat. Connect-R – Inima Mea

1
Asculta live, Pepe & Andra feat. Connect-R - Inima Mea,

Asculta live Pepe & Andra feat. Connect-R – Inima Mea, single nou

Andra, Pepe și Connect-R ne aduc colaborarea verii cu piesa „Inima Mea”. Noua melodie beneficiază de un videoclip regizat de Dan Petcan.

Compusă de Connect-R și Hora George Dorin, „Inima Mea” este o piesă de dragoste, dar cu un vibe dansant, de vară. Cei trei artiști ne invită să ne mișcăm în ritmuri energice și să ascultăm versuri ca „Dragostea nu are tempo / N-are formă când iubeşti / Cântă rapido sau lento / Cum ai putea s-o dirijezi”. Melodia reprezintă cadoul pe care Pepe și l-a făcut atât sieși, cât și fanilor. Lansarea a venit odată cu împlinirea vârstei de 41 de ani.

Pepe & Andra feat. Connect-R – Inima Mea

Nu este singura surpriză pe care Pepe le-a oferit-o fanilor în ultima perioadă. La începutul pandemiei, cântărețul a susținut o serie de concerte online, show-urile adunând peste 1 milion de vizualizări pe Facebook şi YouTUBE, zeci de mii de aprecieri, mii de comentarii şi distribuiri.

„Inima Mea” vine după o altă colaborare pe care Andra a bifat-o vara aceasta. Este vorba de „Brațe Străine”, un featuring cu Mario Fresh. Cu o carieră de 20 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează 8,2 milioane fani pe paginile ei de social media.

În ceea ce privește cariera lui Connect-R, acesta a lansat și el în ultima vreme o serie de colaborări: „Totul sau nimic” (ft. Sișu Tudor), „Drogul Meu Neinterzis” (ft. NANE) sau „JCole” (ft. Criss Blaziny și Bvcovia). De asemenea, după o pauză de câteva luni, din cauza perioadei pe care o traversam, Connect-R a urcat din nou pe scenă, într-un concert la Centrul Cultural (Teatrul de Vară) „Mihai Eminescu” din Parcul National București.

1 thought on “Pepe & Andra feat. Connect-R – Inima Mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *