Nicoleta Nuca - Ultima oara, single nou si videoclip, Nicoleta Nuca, Ultima oara, single nou, videoclip, despre Nicoleta Nuca, Nicoleta Nucă

NICOLETA NUCĂ –”ULTIMA OARĂ”, SINGLE NOU ȘI VIDEOCLIP

Ascultă live cea mai nouă melodie semnată Nicoleta Nucă – ”Ultima oară”. Single nou și videoclip pe care trebuie să-l vezi neapărat.

Despre Nicoleta Nucă. Este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. Născută pe data de 26 ianuarie 1994, în Chișinău, este cunoscută pentru timbrul său puternic.

Nicoleta Nucă s-a evidențiat pe piața muzicală românească datorită melodiilor de dragoste sensibile și emoționante pe care le-a lansat. În 2014 a participat la emisiunea X Factor unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său, Ștefan Bănică.

În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Despre ”Ultima oară”. Este cel mai nou single al artistei, o poveste muzicală emoționantă, despre o iubire neîmplinită ce a devenit nocivă.

Compus de ADDA împreună cu Bianca Lobda, Aria, ProducaDoru și Costin Danăilă, cântecul este despre o dragoste plină de temeri și visuri deșarte, cu un final dureros, dar necesar.

Videoclipul regizat de către Dan Petcan o are protagonistă pe frumoasa artistă care joacă rolul unei femei „încătușate” într-o relație nefericită. Ea simte pentru ultima oară rănile produse de aceasta, dar alege pentru prima oară să se iubească pe ea însăși. Artistei i-a plăcut cântecul încă de la primele acorduri pe care le-a auzit la Adda în studio și crede că o reprezintă.

Ce crezi despre acest videoclip? Spune-ți părerea pe pagina de facebook sau pe pagina noastră de kiwi chat.

Citește și despre Andre – Nostalgii sau despre festivalul Cerbul de Aur anulat.

1 thought on “Nicoleta Nuca – Ultima oara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *