ANDRÉ - Nostalgii, ANDRÉ, Nostalgii, versuri ANDRÉ - Nostalgii, ANDRÉ - Nostalgii versuri,

ANDRÉ – Nostalgii, melodie noua si videoclip

Vino să vezi ANDRÉ – Nostalgii, melodie noua si videoclip. Cere-o și tu preferință la Radio Click Romania și dedică-ți prietenii.

 

De Sfântul Andrei, trupa André sărbătorește ziua onomastică a lor și a altor sute de mii de români cu o melodie nouă. După ce s-a reunit anul trecut și a lansat „Reset la inimă”, cele două Andree lansează „Nostalgii”. Un nume mai bun decât acesta, nu cred ca putea fi găsit. Despre melodie, vom spune că te poartă într-o călătorie a timpului. Deoarece ne poartă într-o perioadă în care visarea, emoția și sentimentele amestecate inundau sufletul.

Compusă de Ionuț Bacula (Papu) alături de Vlad Manolache și Cristian Constantin, piesa „Nostalgii” dezvăluie cele mai frumoase amintiri din adolescență, iar videoclipul regizat de Kobzzon surprinde prin imagini nostalgia celor mai frumoși și intenși ani.

Dacă ți-a plăcut acest articol despre cele două Andree, s-ar putea să-ți placă și acest articol despre cel mai nou single semnat de Giulia – Absent. Spune-ți părerea și tu despre revenirea artistelor sau propune un articol pentru acest site, pe pagina de facebook.

1 thought on “ANDRÉ – Nostalgii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *