Festivalul Cerbul de Aur 2020 a fost anulat

1
Festivalul Cerbul de Aur 2020 a fost anulat, Festivalul Cerbul de Aur 2020, cerbul de aur, festivalul cerbul de aur,

Festivalul Cerbul de Aur 2020 a fost anulat | stiri Radio Click Romania

Festivalul Cerbul de Aur 2020 a fost anulat, însă reprogramat. Citește cele mai noi știri din muzică la Radio Click România. 

Dacă încă nu ați aflat, aflați acum că ediția festivalului Cerbul de Aur din 2020 a fost anulată, din cauza pandemiei. Însă se discută despre o reprogramare in 2021, cu anumite restricții. După cum spuneam, se pare că proiectul a primit undă verde de la Consiliul de administraţie al TVR, cu condiţia aprobării bugetului evenimentului din 2021. În plus, va trebui să respecte eventuale restricții din cauza pandemiei legate de virusul Covid-19.

Reprezentanţii Societăţii Romane de Televiziune (SRTv) au precizat prin intermediul unui comunicat de presă că vor porni discuţii de intenţie şi vor avea întâlniri cu potenţiali parteneri, pentru a organiza acest festival în cele mai bune condiţii.

Pentru cei care nu știu, vom spune că festivalul a revenit din anul 2018, după o pauză de 9 ani. Ultimile 2 ediții ale festivalului desfășurându-se în Piaţa Sfatului din Braşov. În 2020 nu am avut un festival clasic, ci doar o ediţie „Cerbul de Aur #Generaţii”. A fost un program special TVR, parţial documentar, parţial spectacol TV.

La festivalul din 2019 trofeul cel mare pentru interpretare a fost câțtigat de Eliza G din Italia. La această ediție au mai partecipat artişti precum Emeli Sande, Irina Rimes, Corina Chiriac, Ester Peony şi Olivier Kaye.

Citește despre cum Radio Click România promovează campania ”Și eu ajut” sau află mai multe detalii pe facebook.

1 thought on “Festivalul Cerbul de Aur 2020 a fost anulat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *