Ramona este promovata de Radio Click Romania

1
Ramona este promovata de Radio Click Romania 2020, Ramona - Share the love, despre Ramona, Ramona, Share the love, Ramona Radio Click Romania, Ramona este promovata de Radio Click,

Ramona este promovata de Radio Click Romania 2020

Ascult-o și cere dedicație cea mai nouă melodie lansată de Ramona – Share the love. Ramona este promovata de Radio Click Romania 2020.

Despre Ramona

Ramona Onisor Iftime este atât cântăreată, cât și specialist in comunicare. Artista dețineun background educational in canto clasic (mezzo-soprana) și pian, iar în momentul de față își  compune singură piesele. Artista mai este life coach, terapeut holistic și autorul carții „Ghidul tău pentru succes”. Cartea este un ghid despre a trăi conștient și cu intenție, în aliniere cu chemarea interioară, pentru ca totul sa vina de la Sine.

Intenția ei este de a transmite cunoașterea acumulată de-a lungul timpului prin intermediului muzicii, alegând sa exprime mesaje profunde intr-o manieră mai accesibilă. Fie ca suntem conștienti sau nu, atât cuvintele, cât și sunetele, au un impact foarte mare asupra vieții noastre.

Au fost deja demonstrate efectele pe care le au cuvintele și intenția asupra apei (vezi experimentul lui Masaru Emoto), iar corpul uman este compus dintr-un procent foarte mare de apă. În plus, totul ajunge în mintea noastră subconștientă, influențându-ne viața. Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de ceea ce consumă, nu doar fizic, ci și mental și spiritual. Muzica și versurile cântecelor pe care le ascultăm au un impact uriaș asupra subconștientului nostru. Dacă vrei să afli mai multe despre artistă intră pe pagina ei oficială.

Despre Share the love

Share the LOVE este prima piesa, lansată de curând de Ramona și conține afirmații care pot genera o stare de bine, de pace și siguranță, de conectare și iubire.

Mesajul piesei este psihologico-spiritual și e despre a alege să te eliberezi de „zidurile de aparare” (iluzorii, de altfel) create de ego. Acestea pot bloca exprimarea autentică și de a-ți dă voie să fii tu insuți/ insați, raspandind în jur ceea ce suntem cu adevărat in esența noastră, iubire ce devin în același timp conștienți de interconectarea cu tot ce există.

Dacă ți-a plăcut melodia spune-ți parerea pe pagina de facebook sau pe pagina de chat Romania. Îți place videoclipul? Citește și Anna – Secretul

1 thought on “Ramona este promovata de Radio Click Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *