Amour - Buzele, cea mai nouă melodie, buizele videoclip, despre Amour, despre buzele, Amour, Buzele, cea mai nouă melodie Amour, videoclip Amour, videoclip buzele, Amour single nou,

Amour – ”Buzele”, cea mai nouă melodie și videoclip

Ascultă online Amour – ”Buzele”, cea mai nouă melodie și videoclip. Citește cele mai noi știri despre Amour doar aici, pe site-ul oficial.

Despre Amour

Are doar 17 ani însă este deja familiarizat cu majoritatea scenelor din București. Încă de mic, de la vârsta de 6 ani, a fost atras de mrejele muzicii. O vârstă la care majoritatea copiilor sunt atrași de mașinuțe, soldăței sau alte jocuri. El a început cursuri de canto, pian și dans. Deși este foarte tânăr, are la activ deja multe prezențe la festivaluri și concursuri de muzică naționale. A urcat de câteva ori chiar pe scena de la Sala Palatului,  alături de artiști renumiți, la evenimente naționale sau internaționale. Avea numai 9 ani când a fost lansat filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” în sălile de cinema din România. Un film în care a jucat și el și care l-a ajutat apoi, în 2016, să obțină rolul de prezentator al știrilor pentru copii la un renumit post de televiziune.

Despre ”Buzele”

Melodia este compusă și produsă de către Kastha John, Horace, Adi Cristescu în studiourile Midiots. Este o piesă de scuze pentru persoana iubită, timp petrecut cumva departe de buzele și inima acesteia. De multe ori ne dăm seama prea târziu de ceea ce avem. Este și subiectul acestei melodii, în care protagonistul începe să realizeze valoarea persoanei de lângă el și existența unor sentimente puternice. Rămâne însă de văzut dacă va ajunge la inima persoanei rănite și dacă vor funcționa aceste scuze. Melodia este insoțită de un videoclip care are ca protagonist artistul și este regizat de Kobzzon.

Acesta este primul single lansat de Amour, însă cu siguranță vom mai auzi de el.

Citește și despre  Jo & Mario Fresh – Vestirea nașterii și spune-ți părerea pe pagina noastră de facebook sau de chat mobil radioclick.

1 thought on “Amour – ”Buzele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *