Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely

2
Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely, Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti, Jennifer Lopez & Maluma – Lonely, Jennifer Lopez, Maluma, Pa Ti, Lonely,

Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely, 2 melodii minunate

Asculta melodiile lansate de Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely. Au 2 videoclipuri fierbinti rau si trebuie sa le vezi neaparat.

 

Chiar discutam cu prietenii si colegii de la radio ca vara aceasta lipsesc nemotivat artisti mari precum J. Lo., Enrique Iglesias si altii … Iata, se pare ca artista mi-a citit gandurile, colaborand cu Maluma pentru aceste 2 melodii lansate impreuna cu videoclipuri.

Jennifer Lopez și Maluma împreună în noile single-uri „Pa Ti” și „Lonely”, cu videoclipurile lor respective regizate de Jessy Terrero și filmate în Hungtington (NY) și New York. Produse de Jon Leone și Édgar Barrera și scrise chiar de cantareti. „Pa Ti” și „Lonely” vor face parte din coloana sonoră a filmului „Marry Me” (Universal Pictures), în care vor participa JLo și Maluma împreună cu Owen Wilson.

Filmul, care va debuta în cinematografele din SUA anul viitor în weekendul de Ziua Îndrăgostiților, 12 februarie 2021, spune o poveste de dragoste modernă între faimă, căsătorie și social media. Jennifer Lopez și Maluma joacă rolul lui Kat Valdez și Bastian, un cuplu celebru de renume mondial. Owen Wilson joacă rolul unui profesor de matematică divorțat. Întreaga coloană sonoră a filmului va fi lansată de Sony Music Latin / Arista Records.

O colaborare extraordinară care unește două dintre cele mai importante vedete latine de pe scena mondială: Jennifer Lopez, cântăreață, producătoare, actriță premiată, precum și icoană de stil și filantrop, este unul dintre cei mai influenți artiști de pe scena contemporană, Maluma (numele de scenă al lui Juan Luis Londoño) la doar 26 de ani este considerat una dintre vocile de frunte ale muzicii latine, admirată de tinerii din întreaga lume.

Videoclipuri Maluma & Jenifer Lopez – Pa Ti si Lonely

Daca vrei sa-ti spui parerea despre melodie, intra pe pagina de chat romanesc. Daca vrei sa propui si tu o melodie care merita sa fie promovata de Radio Click Romania, nu ezita sa intri pe pagina noastra de facebook.

2 thoughts on “Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *