Atelierul de muzică – cu RoBaru

0
Atelierul de muzică - cu RoBaru, Radio Click România, Atelierul de muzică, atelierul de muzica cu RoBaru, Robaru la Radio Click România, RoBaru la Radio Click, RoBaru la Radio Click Romania, Robaru,

Atelierul de muzică – cu RoBaru | Radio Click  România

Ascultă live în fiecare Joi de la ora 20,00 Atelierul de muzică – cu RoBaru la Radio Click România, împreună cu prietenii tăi.

Pe numele lui real Filip Dan Robert, RoBaru ne propune în fiecare emisie diferite tematici muzicale cu o atmosferă relaxată și constructivă. Fiind cantautor de muzică folk și fost concurent X Factor Romania, un obișnuit al scenei, ne pregătește emisiuni tematice și momente de muzică live. Atât singur cât și alaturi de invitați surpriză.

De ce să asculți atelierul?

Deoarece este o emisie plină de surprize. RoBaru fiind specialist în regie de sunet, ne promite interviuri surpriză live cu alți colegi dar și cu diferiți artiști invitați surpriză.

RoBaru la Radio Click România

Ascultă atelierul de muzică, este una dintre cele mai complexe emisii de la Radio Click România, în fiecare joi de la ora 20,00.   Așadar muzica bună, muzica live, interviurile surpriză și buna dispoziție se găsesc in fiecare joi de la ora 20 la atelierul de muzică.

Descoperă și celelalte emisiuni radio care merită să fie ascultate, de tine și de prietenii tăi, la Radio Click România. Emisiuni cum ar fi: „Neatza – la cafea cu prietenii„, ”Dialoguri muzicale”, ”Infinit Muzical”, ”Top Hot 40”, ”Tonomatul cu hituri” sau ”Momente romantice”. Pentru plângeri, sugestii și alte propuneri contactati-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *