Neatza – la cafea cu prietenii

Neatza - la cafea cu prietenii, Radio Click România, emisiune radio, emisiune de dimineata, Erisa, Erisa Radio Click

Neatza – la cafea cu prietenii

Ascultă live, in fiecare dimineață Neatza – la cafea cu prietenii, la Radio Click România. Emisiune de divertisment, muzică și voie bună realizată de Erisa.

Indiferent de vremea de afară, vă asteptăm la o cafea caldă și muzică bună, în funcție de preferințele voastre. Celor ce nu vor sa servească o ceșcuță cu cafea, le propunem o ceașcă mare de ceai fierbinte. Pe lângă cafea sau ceai, vă punem la dispoziție muzică pentru toate gusturile și horoscopul zilei, ca să aflăm ce ne rezervă astrele toată ziua.

Cum te trezești dimineața?

Cred că toți ne dorim o trezire cât mai alintați de persoanele dragi, să alintăm pe alții și să fim cât mai informați. Poți avea toate acestea, ascultând emisiunea realizată de Erisa la Radio Click România..

Descoperă și celelalte emisiuni radio care merită să fie ascultate, de tine și de prietenii tăi, la Radio Click România. Emisiuni cum ar fi: ”Ora de română”, ”Dialoguri muzicale” ”Rock Zone”, ”Top Hot 40”, ”Tonomatul cu hituri” sau ”Momente romantice”. Pentru plângeri, sugestii și alte propuneri contactati-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *