Dialoguri muzicale, emisie realizată de BadLiar, BadLiar la Radio Click, BadLiar Radio Click Romania,

Dialoguri muzicale – emisiune realizată de BadLiar

Ascultă online Dialoguri muzicale cea mai nouă emisiune radio realizată de BadLiar în fiecare zi de Luni până Vineri de la 12 la 14.

În fiecare zi de Luni până Vineri, în intervalul 12:00 – 14:00, BadLiar ne propune discuții online pe diferite teme. Pornind de la prezentarea unor evenimente istorice sau culturale din ziua respectivă și realizând Un rezumat al știrilor importante pentru românii din țară și din diaspora.

În această emisiune, cel puțin de două ori pe săptămână BadLiar propune o tematică de discuție, la care sa participe si ascultatorii. Temă care poate fi anunțată din timp sau inspirată pe moment împreună cu cei care ascultă. Axarea (din punct de vedere al muzicii difuzate) pe 3-4 formații si prezentarea lor: Componență, formare, premii importante, piese reprezentative ș.a.m.d.

Din această emisiune nu vor lipsi momentele umoristice cum ar fi bancurile, glumele, până chiar și numere scurte de stand-up. Ori de câte ori va fi ocazia, invitarea in emisie a câte unui coleg moderator (asta in limita disponibilitatii colegilor).

Descoperă și celelalte emisiuni radio care merită să fie ascultate, de tine și de prietenii tăi, la Radio Click România. Emisiuni cum ar fi: „Neatza – la cafea cu prietenii” ”Ora de română”, ”Rock Zone”, ”Top Hot 40”, ”Tonomatul cu hituri” sau ”Momente romantice”. Pentru plângeri, sugestii și alte propuneri contactati-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *