Infinit muzical cu Lusy

Infinit Muzical cu Lusy, Radio Click România, Infinit Muzical, Lusy la Radio Click România, Lusy Radio Click, Lusy la Radio Click Romania, infinit musical,

Infinit Muzical cu Lusy | Radio Click România

Ascultă Live in fiecare Vineri de la ora 22:00 Infinit Muzical cu Lusy, alături de prietenii tai doar la Radio Click România.

Pe numele ei real Lucia alintată de prietenii ei (Lusy), ne propune in fiecare emisie o călătorie fără sfârșit prin diferite genuri muzicale. Atmosfera fiind una de voie bună si amuzament.
Cantautoare de muzică folk participantă a multor festivaluri (invitatie la castel, Dobroge mandră gradină etc.). Vine cu un bagaj de informații despre artiști cunoscuți, artiști necunoscuți și despre genurile muzicale pe care le veți audia.

De ce să asculți Infinit muzical?

Deoarece râsul ei colorat este condimentul principal al acestor emisii. Lusy ne asigură ca va fi molipsitor, iar informațiile vor face ca această emisie sa fie una extrem de interesantă. Ea ne mai promite și invitați speciali care să intărească acest bagaj informativ.

Doar un click te desparte in fiecare vineri la ora 22:00 de Infinitul Muzical cu Lusy. Apasă-l si tu!

Descoperă și celelalte emisiuni radio care merită să fie ascultate, de tine și de prietenii tăi, la Radio Click România. Emisiuni cum ar fi: „Neatza – la cafea cu prietenii”, ”Dialoguri muzicale”, ”Se întâmplă în România”, ”Atelierul de muzică”, ”Top Hot 40”, ”Tonomatul cu hituri” sau ”Momente romantice”. Pentru plângeri, sugestii și alte propuneri contactati-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *