Holograf feat. K-Gula – Grijile s-au dus

0
Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus, Holograf feat. K-Gula, Grijile s-au dus, despre Holograf, despre K-Gula, despre Grijile s-au dus, Holograf, K-Gula, Grijile s-au dus

Holograf feat. K-Gula – Grijile s-au dus, single nou si videoclip

Asculta online Holograf feat. K-Gula – Grijile s-au dus, single nou si videoclip. Vezi videoclipul Holograf feat. K-Gula – Grijile s-au dus.

De curand Holograf a lansat videoclipul piesei “Grijile s-au dus”, o colaborare cu rapperul K-Gula. Aceasta este o nouă variantă pentru o colaborare mai veche, din 2005. Videoclipul a fost filmat într-o sală de repetiții și este regizat de George Petroșel (Jurjak). In acest videoclip, putem vedea membrii trupei alaturi de K-Gula, precum și un desen realizat chiar de către K-Gula.

In aceste momente grele, baietii de la Holograf și K-Gula ne aduc o doza de optimism. Așa cum putem intui cu ușurință din titlu, piesa „Grijile s-au dus” are un puternic mesaj de incurajare. Mesaj ce vine din dorința de a oferi un sprijin moral tuturor celor stresațide actuala pandemie. Gândirea pozitivă poate avea efecte miraculoase, așa încât Dan Bittman & Co, alături de K-Gula, ne invită să privim cu incredere spre viitor.

Despre Holograf

Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intacta gena rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Despre K-Gula

În 1996 K-Gula, un rapper descoperit de Brugner (Delikt), care activează în trupa L.I.R.I.C. alături de Inspectoru și Maniak Killer (ex. Klansmen). Intră în trupa R.A.C.L.A. alături de care, în 2000, scoate albumele Plus infinit și Visuri în întuneric (album solo). Are in ziua de astazi colaborari cu nume sonore din muzica românească, ca Bitza, Connect-R, Grasu XXL, Holograf, Vitza de vie.

Holograf feat. K-Gula – Grijile s-au dus

Daca vrei sa-ti spui parerea despre acest articol sau despre artistii implicati, intra pe pagina de chat online romanesc sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *