Metallica va realiza un concert online caritabil

0
Metallica va realiza un concert online caritabil, Metallica, Metallica concert caritabil, Metallica concert online, Metallica va realiza un concert caritabil,

Metallica va realiza un concert online caritabil

Citește aici ultimile știri din lumea muzicii românești si străine. Metallica va realiza un concert online caritabil pe 14 Noiembrie.

Livestream-ul pregătit de Metallica va fi transmis pe 14 noiembrie, de la ora 5 p.m ET, respectiv pe 15 noiembrie, ora 12 a.m. în România. Cei care își vor achiziționa bilete de pe site-ul formației vor putea viziona concertul și după încheierea live-ului, înregistrarea rămânând disponibilă 48 de ore. Platforma care va găzdui show-ul este www.nugs.tv, tot aici urmând să fie transmis în curând și un concert Pearl Jam.

Show-ul acustic pe care îl va susține Metallica este o reprogramare a concertului pe care trupa trebuia să-l susțină pe 27 martie la Masonic Temple din San Francisco. Pandemia a dat peste cap aceste planuri, formația încercând inițial să mute concertul în septembrie, pentru a ajunge în final la data actuală.

Concertul de pe 15 noiembrie va avea loc în Bay Area. Toate fondurile din vânzările de bilete urmând să ajungă la ONG-ul formației, All Within My Hands, prin intermediul căruia trupa a făcut deja mai multe donații generoase.

Citește si despre Grijile s-au dus, Ține-ma de mâna sau despre ultima melodie lansata de Dominique, „Narcos„.

Articol preluat, citește aici articolul original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *