Dominique a lansat un videoclip nou pentru melodia Narcos

1
Dominique a lansat un videoclip nou pentru melodia Narcos, despre Dominique, Dominique - Narcos, Asculta live Dominique - Narcos,

Dominique a lansat un videoclip nou pentru melodia Narcos

Dominique a lansat un videoclip nou pentru melodia Narcos. Asculta live Dominique – Narcos, cel mai nou single la Radio Click Romania.

Despre Dominique

Este nascuta pe 12 August, in zodia Leu, iubeste culoarea roz iar motto-ul ei preferat este „Carpe Diem”. O si pune in aplicare deoarece traieste din plin fiecare clipa din viata sa. Incepand de la o varsta destul de frageda isi „chinuia” parintii datori sa asculte melodiile fredonate de ea, acestia apoi indrumand-o spre canto. Ca studii, a facut canto clasic, jazz si pianul la Liceul Dinu Lipatti. La numai 13 ani sustinea, undeva in Bulgaria, primul ei concert. Se intampla in fata aproape a o mie de persoane. La varsta de 14 ani a lansat primul sau single, este vorba despre „Eroul meu”. Artista a lansat mai multe single-uri, cum ar fi: “Maya”, “Bun de nimic”, “Razbunatoare” si “Ora 3”. Pana nu demult artista Dominique a fost semnata cu Smiley respectiv labelul Hahaha Production dar dupa o reziliere pe cale amiabila, artista s-a alaturat echipei de la The One Records.

Despre Narcos

Dominique revine cu o noua piesa, „Narcos”, intitulata asa dupa binecunoscutul serial Netflix, in care abordeaza stilul trap. Melodia reprezinta o schimbare totala de stil, beatul fiind unul atipic pentru muzica cu care ne-a obisnuit Dominique. Piesa a fost compusa impreuna cu echipa The One Records si este o creatie nonconformista, versatila, cameleonica, cu un sound fresh.

„Ideea piesei a venit spontan! Am venit cu ideea de Narcos, iar in studio, alaturi de echipa mea de la The One Records. Am construit tot conceptul piesei care este concentrat pe opulenta, bani, putere, look/imagine, aparente, lucruri care guverneaza societatea si lumea in care traim.”, a spus Dominique.

In noul videoclip „Narcos”, Dominique surprinde publicul prin tinute provocatoare si miscari senzuale. facand trecerea de la atitudinea de Barbie Girl la cea de femeie puternica, de „Bad Bitch”, ea autointitulandu-se Regina Latina. Videoclipul piesei „Narcos” a fost filmat si regizat de Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat si la videoclipurile anterioare. Clipul este plin de contraste puternice, cadre cu nuante fosforescente mixate cu unele sumbre, efecte glitch si tranzitii stroboscopice de mare efect. O imbinare intre vintage si nou, tocmai pentru a crea, din punct de vedere vizual, atmosfera pe care o da si vibe-ul piesei.

Asculta live Dominique – Narcos

Daca-ti place melodia si vrei sa-ti spui parerea, intra pe pagina de chat online sau pe pagina noastra de facebook.

1 thought on “Dominique a lansat un videoclip nou pentru melodia Narcos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *