Andra Dony & Matteo – Barcelona

1
Andra Dony & Matteo - Barcelona, Andra, Dony, Matteo, Barcelona, Andra & Matteo - Barcelona, Andra Barcelona

Andra Dony & Matteo – Barcelona single nou si videoclip

Asculta online Andra Dony & Matteo – Barcelona, single nou si videoclip. Vezi clipul lansat de Andra in colaborare cu Dony si Matteo.

 

Andra, Matteo și Dony ne invita sa călătorim muzical în „Barcelona”. Desi in aceasta perioada nu este recomandabil, artistii ne invita in orașul unde timpul stă în loc și vacanțele se țin lanț. Cea mai noua melodie lansata de Andra in colaborare cu Dony si Matteo are ritmuri latino și influențe reggae si propune fanilor o evadare virtuală.

Despre Barcelona. Vom vorbi puțin, deoarece cunoaștem toți plajele insorite și arhitectura inconfundabilă. Chiar nu mă miră deloc alegerea locatiei, deoarece cred ca multi dintre noi visăm la o vacanță in Barcelona. Noul single este în limba engleză și ne duce cu gândul la vacanțele relaxate de care ne bucuram până nu demult. Videoclipul pentru „Barcelona” a fost filmat în condiții de siguranță, adaptate noului context.

Andra a spus-o mereu că Barcelona este orașul ei de suflet din Europa. Numai aici timpul pare ca se oprește in loc. Cu o carieră de 20 de ani și 13 albume lansate, cine suntem noi sa o contrazicem?

Daca ti-a placut sau nu cea mai noua colaborare a Andrei cu Matteo si Dony, te invitam sa ne spui parerea pe pagina de facebook sau pe chat.

1 thought on “Andra Dony & Matteo – Barcelona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *