Lucian B. promovat de Radio Click Romania, despre Lucian B., Lucian B, Numai tu, Lucian B. - Numai tu, Lucian Gelu Balog, Gelu Lucian Balog, despre Gelu Lucian Balog, Lucian B. - Stai, despre "stai", gelu lucian balog

Lucian B. – Stai | Radio Click Romania

Asculta cea mai noua melodie semnata Lucian B. – Stai la Radio Click Romania si cere-o ca dedicatie pentru cei dragi tie.

Despre Lucian B.

Despre Gelu Lucian Balog alias Lucian B. am putut afla mai multe în primul articol scris de noi despre el. Tot în acel articol era și melodia sa de debut ”Numai tu”.

Despre „Stai”

Lucian B. a lansat albumul ”Amalgam” pe data de 17 Iulie 2022. Primul single de pe album, se numeste „Stai” și se bucură de un videoclip lansat pe canalul propriu de YouTube. Muzica și versurile compuse de Gelu Lucian Balog sunt armonios contopite cu instrumentalul și aranjamentul muzical împlinit de Bogdan Ioan. „Stai” reprezintă inevitabila călătorie a vieții unde trecerea de la adolescentă la maturitate stârnește o nostalgie cu iz de împlinire, împăcare cu sine și perspectiva unui viitor vibrant.

Daca ți-a plăcut, spune-ți părerea aici, pe pagina de chat romanesc, de facebook sau pe twitter. Citește un articol și despre o melodie ce va rămâne nemuritoare: Cher – Dov’e l’amore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *