Marc Anthony și Tina Arena – I Want to Spend My Lifetime Loving You

0
Marc Anthony si Tina Arena - I Want To Spend My Lifetime Loving You

Marc Anthony si Tina Arena - I Want To Spend My Lifetime Loving You

Un cântec nemuritor de dragoste interpretat de Marc Anthony și Tina Arena – I Want to Spend My Lifetime Loving You

Cere la Radio Click Romania frumoasa piesa de dragoste interpretata de Marc Anthony și Tina Arena – I Want to Spend My Lifetime Loving You.

Despre Marc Anthony

Cântăreț și compozitor american, Marc Anthony s-a născut ca Marco Antonio Muñiz în anul 1968, la New York, din părinți portoricani. El este foarte popular în toată America Latină pentru muzica salsa și pop latino.

Cariera artistului a început în anul 1988. În anul 1995, a fost deja nominalizat la premiul Grammy cu albumul său ”Todo a su tiempo”.

În anul 1998 cânta în duet cu Tina Arena. În 1999 câștiga  premiul Grammy  pentru cea mai bună interpretare tropicală latină.

În anul 2005 primește un alt premiu Grammy, pentru cel mai bun album de muzică latino, cu albumul ”Amar sin mentiras”.

A cântat în duet cu mulți artiști cunoscuți: La India, Jose Feliciano, Thalia, Pitbull, Laura Pausini, Jennifer Lopez, Maluma.

A jucat în numeroase filme, regizate de regizori cunoscuți, precum Brian de Palma, Martin Scorsese, Tony Scott, Stanley Tucci.

Despre Tina Arena

Cântăreața australiană Tina Arena s-a născut ca Filippina Lydia Arena în anul 1967, la Mebourne.

Tina Arena și-a început cariera muzicală la vârsta de șapte ani, cântând pentru emisiunea australiană Young Talent Time până în 1983. În 1985 single-ul ei de debut nu a avut mare succes. El a venit cu albumul ”Strong as Steel”, în 1995.

Foarte apreciată pe plan internațional, a cântat la deschiderea Jocurilor Olimpice de vară de la Sydney 2000.  În anul 2007, ea a participat la concertul organizat pentru victoria lui Nicolas Sarkozy la alegerile prezidențiale din Franța. În 2011 Tina Arena cântă imnul australian  pe Champs-Élysées pentru victoria lui Cadel Evans în Turul Franței.

Despre ”I Want to Spend My Lifetime Loving You”

Interpretat în duet de Marc Anthony și Tina Arena, cântecul a făcut parte din coloana sonoră a filmului ”Masca lui Zorro”. El a fost compus de James Horner și Will Jennings. Ei au compus și „My Heart Will Go On” interpretat de Celine Dion pentru filmul ”Titanic”.

În videoclip, Marc Anthony și Tina Arena cântă pe o scenă în timp ce în spatele lor se derulează scene din faimosul film.

Ascultă și urmărește videoclipul ”I Want to Spend My Lifetime Loving You”

Poți asculta și citi și despre un alt superb cântec de dragoste, ”Que je t’aime”, interpretat de Johnny Hallyday.

Scrie-ți părerile pe paginile noastre de facebook, twitter sau pe pagina de chat romanesc pentru mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *