Lucian B. promovat de Radio Click Romania

Lucian B. promovat de Radio Click Romania, despre Lucian B., Lucian B, Numai tu, Lucian B. - Numai tu, Lucian Gelu Balog

Lucian B. promovat de Radio Click Romania

Vino sa vezi cum este Lucian B. promovat de Radio Click Romania. Dacă îți place melodia poți s-o ceri și tu ca dedicație pentru cei dragi.

Despre Lucian B.

Lucian B. pe numele sau real Gelu Lucian Balog, este născut pe 24 Mai 1981 în Tecuci și crescut la Galați. A descoperit pasiunea pentru muzică de mic copil și cântă practic de când se știe. Idolul său este Usher, pe care-l putem vedea pe pagina sa de facebook.

În 2002 a avut prima înregistrare într-un studio profesional (Box Studio) cu o trupă locală de hip hop, Joint. Atunci i-a întâlnit pentru prima dată pe cei doi producători de muzică cu care a colaborat mult timp, Gabi Pecheanu și Bogdan Ioan. A continuat să colaboreze cu mai mulți artiști din Galați, precum Pretecst, Kheops, Dementorii, Pazzo, Ironic și Ilogic (Shift și Baros)

În 2004, Bogdan Ioan a început un proiect cu Lucian B. și a format trupa Da’Kappo (Sofia Huzum și Lucian Balog). Au înregistrat un album, nelansat oficial, la Alin Studio din Craiova, România. Trupa promitea să fie un succes. Cea mai de menționat apariție tv a fost la Antena 1, în emisiunea Folclorul Contraataca. Au urmat alte apariții TV pe B1 TV, TVR 2 (gazda TV Cătălin Maruta) și posturile TV locale din Galați și Craiova.

Artistul s-a mutat în Anglia din 2009 și a mai făcut câteva melodii, dar nimic constant. Abia în 2021 a început să lucreze din nou cu Bogdan Ioan.

”Numai tu” a fost lansată pe toate platformele online și e piesa cu nr. 4 de pe viitorul album Lucian B. ”Numai tu” reprezintă dragostea adolescentină și dragostea eternă dintre cupluri, care se cunosc din tinerețe și îmbătrânesc împreună.

Lucian B. – Numai tu

Citește și despre Genu promovat de Radio Click Romania. Pe pagina noastră de facebook poți să propui și tu un artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.